2777
2789
عنوان

ماشین یا طلا

193 بازدید | 37 پست

یک پراید داغون داریم😂 نیم ست طلا هم دارم الان هم یک مقداری پول داریم که میگفتم برم النگو بخرم الان میبینم ماشینتون خیلی ظاهراً داغونه به نظرتون پراید و نیم ست رو بفروشم و پول روش بزارم ماشین رو عوض کنم یا برم النگو بخرم

ممنون میشم نظرتون بگید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام عزیزم

بنظرم از هر کدوم که لذت بیشتری می برید و اعتماد بنفس بیشتری میده اون را انجام بدین که فکر کنم ماشین بهترین گزینه باشه

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

من همه دار و ندارم رو فروختم و جمع کردم و کردمش ماشین الانم پشیمون نیستم چون ماشین مصرفیه آدم لذت میبره استفاده میکنه بعدم مگه معلومه هر آدمی چقدر زندگی میکنه که هی جمع کنه شما اشغال تربن ماشینم بخری بعد چند سال سود میکنی برعکس بقیه کشورهای جهانه پس نگران نباش

[QUOTE=419141143]بازار زیاد قابل پیش بینی نیست ولی چون از ماشین استفاده می کنید عوض کنید ضرری نداره[/QUOTE فکر خوبیه چون ماشینمون خیلی داغون شده روم نمیشه باهاش اینور اونور برم

من همه دار و ندارم رو فروختم و جمع کردم و کردمش ماشین الانم پشیمون نیستم چون ماشین مصرفیه آدم لذت می ...

مهم تر اینکه حس اعتماد بنفس به ادم میده ماشین

تاپیک ها از تاریخ 1402/08/26 مال من tarkhon  هست. تاپیک های قبل اون مال کاربری هست که من این کاربری را مدتی بهشون واگذار کرده بودم.

[QUOTE=419141205]من همه دار و ندارم رو فروختم و جمع کردم و کردمش ماشین الانم پشیمون نیستم چون ماشین مصرفیه آدم لذت می ...[/QUOTهم النگو دوست دارم هم دوست دارم ماشینمون رو عوض کنیم چون تو یک شهر خیلی خیلی کوچیکی همه همدیگر رو میشناسن