2777
2789
عنوان

خیلی دو دلم

93 بازدید | 4 پست

یه خواستگار دارم وضع مالی خیلی خوبی داره و دوسم داره چند باره میاد خواستگاری باهاشم صحبت کردم ظاهرا آدم خوبی بود حالا شناخت کامل ندارم...

از طرفی من با یه پسری ۳ساله تو رابطه ام شرایط مالی خوبی نداره ولی کامل همو میشناسیم خیلی طرز تفکرمون شبیه به همه اخلاقاشو دوست دارم

ولی الان واقعا نمیدونم چیکار کنم چی درسته چی غلط

بستگی داره هدفت از رابطه چی بوده

اگه به اون پسره قول ازدواج دادی و الان با یه موقعیت بهتر دو دل شدی زیاد جالب نیستی با احترام

اگه بهش قول ندادی فکر کن روی اون شخص هر چند همین هم دل شکستن محسوب میشه اما خب مختاری برای زندگیت تصمیم بگیری

لایک نکن🔪

بستگی داره هدفت از رابطه چی بوده اگه به اون پسره قول ازدواج دادی و الان با یه موقعیت بهتر دو دل شدی ...

خب کسی که باهاشم میگه باید چند سال صبر کنی برام و من نگرانم نکنه بعد چند سالم نشه...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هوش مصنوعی

این یک دوراهی بسیار حساس و رایج در زندگی است. شما در واقع بین «تضمین آینده مالی» و «سرمایهگذاری روی یک رابطه عاطفی عمیق» گیر کردهاید. هیچ پاسخ مطلقاً درست یا غلطی برای همه وجود ندارد، اما میتوان با تحلیل دقیق شرایط، به شما کمک کرد تا دید شفافتری پیدا کنید.

برای تصمیمگیری، این چند مرحله را با خودتان صادقانه بررسی کنید:

### ۱. درباره رابطه فعلی (دوستپسرتان):

این رابطه ۳ سال قدمت دارد، یعنی سرمایهگذاری عاطفی زیادی کردهاید. اما به این سوالات با دقت پاسخ دهید:

* **واقعبینی در مورد انتظار:** آیا او فقط «امیدوار» است که شرایطش بهتر شود، یا «برنامه» مشخصی دارد؟ اگر او برنامه عملی برای رشد مالی ندارد (مثلاً مهارت خاصی یاد نمیگیرد، شغل ثابت ندارد یا تلاش مشهودی نمیکند)، نگرانی شما درباره اینکه «نکنه بعد از چند سال هم نشه» کاملاً منطقی است.

* **بلوغ رابطه:** در ۳ سال، شما باید به شناخت کافی از نحوه برخورد او با بحرانها، تعهدش و انعطافپذیریاش رسیده باشید. آیا او در سختیها همراه شما بوده یا فقط در لحظات خوش؟

* **هزینه انتظار:** آیا شما حاضرید ۵ سال از بهترین سالهای جوانیتان را صرف صبر کردن کنید و در نهایت هم تضمینی برای موفقیت نباشد؟ اگر پاسخ منفی است، باید این را بپذیرید که ریسکِ «نرسیدن» بخشی از این مسیر است.

### ۲. درباره خواستگار جدید:

پولِ زیاد به تنهایی خوشبختی نمیآورد، اما امنیت مالی یکی از ستونهای مهم زندگی مشترک است.

* **احتیاط در قضاوت:** اینکه او وضع مالی خوبی دارد، یک «مزیت» است، نه یک «عیب»، اما نباید تنها دلیل انتخاب باشد.

* **شناخت عمیق:** شما گفتید «شناخت کامل ندارم». این بزرگترین نقطه ضعف است. آیا حاضرید زمان بگذارید و به جای تمرکز بر پول او، روی شخصیتش مطالعه کنید؟ آیا ارزشها، طرز تفکر و دیدگاههای او به شما نزدیک است؟

* **احساسات:** آیا در برخورد با او احساس آرامش و اشتیاق دارید؟ یا فقط با فکر «امنیت مالی» به او نگاه میکنید؟

### ۳. یک تمرین ذهنی برای شما (قانون حذف):

تصور کنید اگر الان هیچکدام از این دو نفر وجود نداشتند:

* آیا آن پسری که ۳ سال با او هستید، همان کسی است که با هر شرایطی حاضر بودید با او ازدواج کنید، حتی اگر تا آخر عمر وضعیت مالی متوسطی داشته باشد؟

* آیا آن خواستگار، کسی است که اگر پول نداشت هم باز او را برای زندگی انتخاب میکردید؟

### پیشنهاد عملی برای شما:

۱. **تکلیف رابطه فعلی را روشن کنید:** شما نمیتوانید همزمان با یک نفر در رابطه باشید و همزمان به خواستگار دیگر فکر کنید. این بلاتکلیفی هم به خودتان آسیب میزند و هم به رابطه فعلیتان. با دوستپسرتان یک گفتگوی جدی و «بدون تعارف» داشته باشید. از او بپرسید: «برنامه دقیق تو برای آینده چیست؟ دقیقا چه زمانی و چگونه قرار است شرایط مالیات را به سطحی برسانی که زندگی مشترک را شروع کنیم؟» اگر او پاسخهای مبهم و کلی داد (مثل «انشاءالله درست میشه»)، باید نگران باشید.

۲. **خواستگار را در محیطهای مختلف بسنجید:** اگر رابطهتان با دوستپسرتان در بنبست است، اجازه دهید خواستگار جدید وارد مراحل جدیتر شناخت شود. اما نه به قصد ازدواج سریع، بلکه به قصد «شناخت واقعی». ببینید در لحظات سخت، وقتی عصبانی است، وقتی با خانوادهاش برخورد میکند، چطور آدمی است.

۳. **از «ترس» تصمیم نگیرید:**

* از ترسِ «فقر در آینده»، با کسی که دوستش ندارید ازدواج نکنید.

* از ترسِ «از دست دادنِ وقتِ ۳ ساله»، در یک رابطه شکستخورده نمانید. (هزینهای که تا الان پرداخت کردهاید، سوخت شده است؛ نباید بقیه عمرتان را هم فدای آن کنید).

**توصیه نهایی:**

اگر بعد از ۳ سال رابطه، هنوز حس میکنید که باید برای آیندهاش نگران باشید، یعنی یا او در برقراری ثبات ناتوان است، یا انتظارات شما از زندگی مشترک با توانمندی او همخوانی ندارد.

**بهترین کار این است:** اگر با دوستپسرتان به تفاهم قطعی درباره آینده و «زمانبندی واقعی» نرسیدید، ادامه دادن این رابطه فقط به شما آسیب میزند. آدمها را نه با حرفهایشان، بلکه با «مسیر» و «تلاشهایشان» قضاوت کنید.

آیا میتوانید با دوستپسرتان خیلی شفاف درباره این «ترس از آینده» صحبت کنید؟ واکنش او چه بوده؟