2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بزنمت؟😐😐😐نخور اع

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

هر وقت هوس چیزی میکنی یا گرسنه ات میشه دو لیوان آب بخور؛ برطرف میشه قبل غذاها دو لیوان آب بخور ؛ اشت ...

مرسی قشنگم💗🫂

آیتکم☁️💗 •گر بشکند من ، زاده شود من دیگری•

چشمم دنبالشههه😭🤣پاشم برم ورزش کنم🤣🤣🤣

باور کن تحمل کنی زودتر نتیجه میگیری

من باید رژیم باشم ولی خستم کم اوردم

یمدت بیخیال قند شدم دو کیلو راحت کم کردم

الان میخوام باز شروع کنم

ولی شوهرم هی میگ رژیم چیه بخور😐💔کاش دو دیقه زیپ دهنشو بکشه من کارمو کنم

«گوش کن؛ فقط گوش کن ببین چی می‌گم: اینو تو مغزت فرو کن، باشه؟ تو تا الان دووم آوردی؛ اون روی سکهٔ این دووم آوردنت هم یعنی زندگی وجود داره؛ زندگی، می‌فهمی؟ یه چیزایی هم پیش میاد که تو رو خوشحال می‌کنه. پس این‌قدر دلواپسِ نگرانیات نباش. فقط یه‌کم دلواپس باش. یکم دلواپسی رو می‌تونی اداره کنی. اما سوپر- دلواپسی رو نه!» خسته تر از اونیَم ڪه اهمیت بدم..!_سبز ماندن در بین ویرانی ریشه می‌خواهد..!_

باور کن تحمل کنی زودتر نتیجه میگیریمن باید رژیم باشم ولی خستم کم اوردمیمدت بیخیال قند شدم دو کیلو را ...

من الان کمبود وزن دارم اما نمیتونم از رژیم دست بکشم🥲

همش حس میکنم چاقم

۴۲ کیلو ام با قد ۱۵۷

رفیقم رژیمه هرموقع میخواد پرخوری کنهزنگ میزنه بم با ادبیات بسیار زیبایی منصرفش میکنماز دست من جرعت ن ...

آفریییییین به تووو🤣🤝🏻

من الان کمبود وزن دارم اما نمیتونم از رژیم دست بکشم🥲همش حس میکنم چاقم۴۲ کیلو ام با قد ۱۵۷

رژیم نگیر اعععع🥺💔

من ۷۸ با قد ۱۶۸

قشنگ ده پونزده کیلو اضافه وزن