2777
2789
عنوان

گیاها زندن

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 44 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره برنامشو نگا میکردم آخی نمیدونم چرا دلم برا گیاها میسوزه زبون بستن نمیتونن صدایی از خودشون در کن ...

من خیلی دوسشون دارم بیشتر از حیوانات یکبار یک گلدون کوچیک داشتم کلی براش گریه کردم دیگ گیاه نیاوردم ولی دلم میخواد داشته باشم

...

اسی عکس نیومد خودت تو گوگل سرچ کنی یه ازمایش شوکه کننده روی گیاهان برات میاره ۲ دقیقه س فکر کنم ، اونجا گیاهه میترسه

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

اینم برا اونایی که گیاه خوارن و دلشون نمیاد نفس حیوون رو بگیرن که بخوان بخورنش😂😂😂🤣🤣🤣

واقعا مسخرس خوردن گوشت نیاز ادمه یک چرخست

حیوانات همو شکار میکنن انسان هم جانداره ی نیاز هایی داره هم ب گیاه هم ب گوشت نمیشه نخورد

این واقعا......

💔🔪

واقعا مسخرس خوردن گوشت نیاز ادمه یک چرخست حیوانات همو شکار میکنن انسان هم جانداره ی نیاز هایی داره ه ...

دقیقا خدا خودش از قربانی کردن و خوردن گوشت اون گوسفند برا همه تو قرآنش گفته

چرا درد هم میفهمن

علمی کجا ثابت شده؟ فرکانس رو که همه موجودات دارن، این تئوری بیش نیست اما حیوانات واضحا درد ترس. گریه غم و اندوه همه رو حس میکنن حتی خودم دیدم چطور گریه میکنن☺

واقعا مسخرس خوردن گوشت نیاز ادمه یک چرخست حیوانات همو شکار میکنن انسان هم جانداره ی نیاز هایی داره ه ...

انسان نیازی ب جنازه خوردن نداره

راه تامین پروتئین فراوونه. گوشت خوردن ی انتخاب از رو لذته نه نیاز

هر کار اخلاقی ای سخته

درخواست ندید لطفا

منظورتو نمیفهمم، ولی این یعنی ما خانمام کارمون اینه همش بچه بیاریم؟ مردام خوشگذرانی کنن؟

چه ربطی داره منطق نداره حرفتون

مرغ بدون جفت هم تخم میزاره فقط بدون نطفه اس شما استفاده هم نکنی در اخر فقط میگنده

گاو شیرده اگه شیرش نگیری فقط شیرش تجمع پیدا میکنه در اخر مثل مثانه پر می مونه نمی تونه تخلیه کنه دردش میاد

با تفسیر شما حیوانات شکارچی هم قاتل هستن

درختم میوه بار میده برای استفاده کردن اگه ازش برداشت نشه اخرش فقط روی درخت می پوسن خراب میشن بعدم کندن میوه کمک به خود درخت برای رشد بهترش هست

این چرخه طبیعت که خدا قرار داده هر جانوری نیازهای طبیعی خودش داره قطعا انسان مثل چهارپایان نمی تونه علف بخوره چون مثل اونا انزیم هایی برای تجزیه سلولز نداره که از انرژیش استفاده کنه سبزیجاتی هم که می خوریم یک بخشیش برای سلامت گوارش یک بخش دیگ برای جلوگیری از سرطان برای هر چیزی حکمتی هست

...

انسان نیازی ب جنازه خوردن نداره راه تامین پروتئین فراوونه. گوشت خوردن ی انتخاب از رو لذته نه نیاز هر ...

هر طور میخوای فکر کن اما خوردنش کار بدی نیست ب گفته خدا

البته برای انسان کشتنش فرق داره یه ادابی داره مثل شکار حیوونا نیست

مثلا حتما باید زنده باشه اگ مرده باشه از قبل حرامه

حتما باید با نام خدا کشته بشه

یا میگن نباید جلوی مادرش کشتش یا جلوی همنوعاش

و این چیزا ک دلیلش خدا خودش میدونه و بیدلیل نیست

💔🔪