2777
2789
عنوان

گیاها زندن

| مشاهده متن کامل بحث + 238 بازدید | 46 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخی دلم سوخت چقدر ترسیده بود. این نشون میده گیاه حس داره .. کوتاهه ۲ دقیقه س بزن گوگل فیلمش میاد تو اپاراته

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

این ارسال میشه یانو.. خواستی عنوانشو سرچ کن فیلمشو ببین درمورد حس گیاه و ترسش ازمایش انجام شده

°• لطفا درخواست ندید نمیتونم قبول کنم •° مامانی خیلی زود رفتی؛ نمیدونستم اون آخرین تماسمونه، نمیدونستم اون آخرین سفرمونه، نمیدونستم اون آخرین باریه که صداتو میشنوم، نمیدونستم اون آخرین دیدارمونه و آخرین خداحافظی، این یه کابوسه میدونم، بیدار شم مثل همیشه بهم زنگ میزنی مگه نه ؟ ماه من 🌙🖤

میگن برای گیاها موسیقی بزاری سر زنده تر میشن یا رشدو سرزندگیشون بسته ب فضای اطرافشه

از یه درخت تعریف کنی میوه پرباری میده ، سرزنش کنی و بد صحبت کنی نمیده، قهر میکنه بقولی

تو برنامه زندگی پس از زندگی هم میدیدم تعریف می کنن مثلا میگفت برگ درخت کندم میدیدم هر وقت رد میشدم درخت می ترسید

حالا یک آزمایش بود دوتا گیاه یکسان بود بالاش نوشته بودن که به یکی هر روز میگفتن زشت به یکی دیگ میگفتن زیبایی

بعد تاثیرش هم این بود یکی خوب رشد کرده بود اون یکی کوتاه تر و برگای زرد داشت

حرفای منفی روی گیاه اثر میکنه حالا فکر کن اینو به ادم بگن ادم هم نابود با افکار منفی

...

از یه درخت تعریف کنی میوه پرباری میده ، سرزنش کنی و بد صحبت کنی نمیده، قهر میکنه بقولی

اگ بشینی درد و دل کنی چی؟

شاید باورت نشه اما تو خونه تنها بودم پرندمم پیشم نبود نشستم پیش گیاه ک گلم داده بود زار زار گریه کردم و خودم گفتم 😂😂😂

💔🔪

این چرا ارسال نمیشه

تو برنامه زندگی پس از زندگی هم میدیدم تعریف می کنن مثلا میگفت برگ درخت کندم میدیدم هر وقت رد میشدم د ...

اره برنامشو نگا میکردم

آخی نمیدونم چرا دلم برا گیاها میسوزه زبون بستن نمیتونن صدایی از خودشون در کنن 😢😢

💔🔪

یبار ی بنده خدایی خواب دیده بود ک گیاهای توی باغچه گریه میکنن میگفتن ب ما اب بده واقعا هم اب نمیداد ...

عزیزم ماحیوان نیستیم 😅ولی اره اگه گیاه یا حیوان توی خونه نگهداری میکنی و اب و غذا مرتب بهشون ندی ممکنه اذیت میشن

لایک نکنید .توروخدا