2777
2789
عنوان

قد کوتاه

| مشاهده متن کامل بحث + 559 بازدید | 89 پست
160هم خوبه ولی امید ندارم 10سانت داره تا 160 بد غذا هم هست، زود هم نمیخوابه

بخاطر خوابو غذا شاید اثر بذاره ولی ژنتیک بسیار بسیار غالبه

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

خوابش بد بوده ؟ هورمون رشد توی خواب شب و خوب رشد میکنه .تغدیه اش چطور بوده فستفود و قند زیاد و استرس ؟ورزش چی

دیگه عبوس نیستم😺 اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیر هیچ ربطی ندارن بهم

واقعع؟ پس چرت متخصص غدد اولین چیزی که می پرسه علائم بلوغه؟!؟

ینی دختر من الان به ساله پریود می شه من امیدوار باشم بلندتر هم می شع؟

هرچه  خوبه و برا خودم دوست دارم ، برا بقیه هم دوست دارم

خوابش بد بوده ؟ هورمون رشد توی خواب شب و خوب رشد میکنه .تغدیه اش چطور بوده فستفود و قند زیاد و استرس ...

خواب که نمیخوابه درست،تغذیه بد نیست سعی میکنم زیاد بهش فست فود ندم،ورزش اصلا،استرس هم تو مدرسه همه استرس دارن عادیه دیگه

واقعع؟ پس چرت متخصص غدد اولین چیزی که می پرسه علائم بلوغه؟!؟ ینی دختر من الان به ساله پریود می شه من ...

اونارو نمیدونم اما من و خونواده م رو ک دیدم فهمیدم ربطی نداره من بعد پریودم قد کشیدم کلی

قد ژنتیکه پریود جلوشو نمیتونه بگیره

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

اخه شنیدم دختر ها وقتی به بلوغ میرسن به قد نهاییشون یا نزدیک به اون میرسن

برا من و خیلیا اصلا اینطور نبود

مادرمم نگرانی شمارد داشت ک میبینید ک الکی نگران بود

منم خیلی کشیدم بعدش

ب شما میره مطمئن باشید

خواب که نمیخوابه درست،تغذیه بد نیست سعی میکنم زیاد بهش فست فود ندم،ورزش اصلا،استرس هم تو مدرسه همه ا ...

بلوغ زود رس نداشته ؟باید ببرینش صفحات رشدش دیده شه زمانو از دست ندین

اخه هر کسی بدنش متفاوته

هر طور مایلید چی بگم

منن صدو شصتم ای کاش مادر پدرا اگاه و حساس رو قد بودن .ادمای قد کوتاه تو جامعه جدی گرفته نمیشن زیاد