سلام خانما، من دخترم 14سالشه و قدش خیلی کوتاهه 150هست یا 149 نسبت به همسناش و هم کلاسیاش خیلی کوتاهه، همه مسخرش میکنن بهش میگن کوچولو ناراحته نمیدونم چیکار کنم
شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.
کاش مثل خودم 170 بشه منم 13 سالگی پریود شدم ولی خب گفتم من زیاد کوتاه نبودم
متوسط قد زنان ایران ۱۶۰ هست
چطور نداره، پریودی یکی از پیامدهاش بسته شدن صفحات رشده کم کم
خیر هیچ ربطی ندارن بهم