2777
2789
عنوان

نون پنیر نذری

95 بازدید | 16 پست

سلام خانما نون پنیر سبزی برای روضه رو چطور درست کنیم که نون نرم نشه ؟ هر جور درست می کنم مثلا پنیر رو میذارم حسابی آبش بره یا سبزی رو کامل خشک می کنم بازم بعد از نیم ساعت نون نرم و خمیری میشه . روشی دارید؟

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

پنير رو با كمي سبزي و گردو تو خردكن بريز. بعد لاي نون بكش. روش هم كمي سبزي تازه.

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی اونجوری خمیر میشه که خوشمزه تره😋

مامانم بدش میاد می گه نباید نرم بشه

کلا ریپلای نمی‌خونم و جواب نمیدم چون حوصله بحث ندارم و نظرم رو به استارتر گفتم نه شما 

پنير رو با كمي سبزي و گردو تو خردكن بريز. بعد لاي نون بكش. روش هم كمي سبزي تازه.

خودتون امتحان کردید ؟ یعنی تو خورد کن بریزم تاثیر داره که نون خمیر نشه ؟ و اینکه سبزی منظورتون همون سبزی خوردن هست یعنی یه کم با پنیر بریزم تو خورد کن یه کم هم بذارم بذارم داخل نون ؟

پنیر کم بزار پخشش نکن مکعب مکعب بزار بعد فشار نده لقمه رو ، نون هارو تازه بخر بزار توی هوای ازاد از ...

نون ها رو امتحان کردم بازم تاثیر نداشته . ولی دقیقا خواستم نظرات رو بدونم که پنیر تیکه ای بهتره یا اونجوری که تو کلیپ ها با خورد کن می زنم؟ یعنی کدوم روش تاثیر داره

اگه بدشون نمیاد از پنیر کوزهای استفاده کن که نرم نمیشه

پنیر کوزه ای چیه؟ نمیدونم روضه ست دیگه

خودتون امتحان کردید ؟ یعنی تو خورد کن بریزم تاثیر داره که نون خمیر نشه ؟ و اینکه سبزی منظورتون همون ...

منظورم همون سبزي هست اره.

امتحان نكردم. جايي خوردم،اين مدلي بود

اگه بتوني،پنير كيبي يا مثلثي بخري، تو زيپ كيپ، نون بذاري و پنير و سبزي. اين مدلي ديدم كه ميدن. يا خيار سبز ميذارن.

اسلام به ذات خود ندارد عيبي،هر عيب كه هست از مسلماني ماست. اگر سوال شرعي داري حتما زنگ بزن حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

منظورم همون سبزي هست اره. امتحان نكردم. جايي خوردم،اين مدلي بود اگه بتوني،پنير كيبي يا مثلثي بخري، ت ...

نه اونجوری نمیشه . منم تو کلیپ ها دیدم پنیر رو تو خورد کن می ریزن ولی نمیدونم تاثیر داره یا نه .

نه اونجوری نمیشه . منم تو کلیپ ها دیدم پنیر رو تو خورد کن می ریزن ولی نمیدونم تاثیر داره یا نه .

ميخواين اندازه خودتون يه شب درست كنيد، اگر خوب شد همين روش رو بريد.

اها. پنير خامه اي بنظرم اگه استفاده كني نون خيس نميشه.

پس به درد نمیخوره هم بوش زیاده هم مزهاش تنده

تو گوگل زدم عزیزم ما اینجا اصلا از اون پنیر ها نداریم . مرسی از راهنماییت 💐

پنیر خامه ای هم استفاده کردم . یعنی نون رو تغییر دادیم پنیر رو تغییر دادیم اما بازم نرم میشه . ببینم ...

ان شاءالله

در نهايت قبول باشه عزيزم