2777
2789
عنوان

دکترهای دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 42 پست
میدونم بخداپدرم سکته قلبی کرده ، پیش هر پزشکی میریم یه دوروز بنده خدارو میخواببونن کلی آزمایش و آنژی ...

اصلا نمیفهمم شون

چه وجدانی باید آدم داشته باشه که از شخص دردمند، گرفتار، رنجور بخواد اینجوری پول بخوره

نه فقط پزشک ها الان اکثر اقشار اینجوری شدن

ولی در پزشکان خیلی این مسئله ضد اخلاقی و زشته

🌷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه آب نمک و دیفن قرقره کردن برا من که گلو چرکی بودم و پرسیدم اونایی که آبریزش یا سرماخوری متفاوت دار ...

درسته

رفیقم استرالیاست میگفت اینجا به بیمارها به سختی دارو تجویز کنن

پزشکهای عمومی برای اکثر بیماری ها میگن فقط عسل و آب گرم بخورید

درستهرفیقم استرالیاست میگفت اینجا به بیمارها به سختی دارو تجویز کنن پزشکهای عمومی برای اکثر بیماری ه ...

ترکیه مریض شدم دکتر و رییس هتل کمتر از پنج دقه پشت در حاضر شدن منو راهنمایی کردن درمانگاه یه سرم اندازه کف دست بهم وصل کردن بعد چهل دقه هیچ اثری از بیماری نبود اولش میگفتم قرص و آمپول بدید یجوری نگام کردن گفتن سخت تجویز میشه اگه خوب نشدی آمپول میزنیم

ترکیه مریض شدم دکتر و رییس هتل کمتر از پنج دقه پشت در حاضر شدن منو راهنمایی کردن درمانگاه یه سرم اند ...

دقیقا

با اینکه کیفیت دارویی در اونجا خیلی بالاست ولی خیلی سخت تجویز میکنن

متاسفانه ما داروهامون خیلی بی کیفیته

من تا بحال اینقدر با گوشت و استخون حس نکرده بودم، چند سال پیش قبل کرونا همین دوستم اومده بود ایران خانمش کانادایه هم دانشگاهی بودن،اومدنی یه قوطی استامینوفن کانادا آورده بود برای مادرش اینا یه چنتا هم به من داده بود، از این قوطی های 500تایی بود 50 تا بهم داده بود

استامینوفن معمولی هم بود کدویین نبود ، به نسبت این قرص گچ کامل که ایران تولید میشه خیلی کوچیک بود،شاید یک سوم یک چهارم بود

آقا من اینو تستی خوردم، چنان گرم شده بودم هیچ دردی حس نمیکردم، دیدم بعد نیم ساعت منو خوابوند

متاسفانه ما تحریم دارو هم هستیم 💔

دکترای یزد یکم بلد باشید باهاش رفیق شی همه چی میگن

یزد برای سفر اومدم خیلی هم متحیر شدم از تاریخ ایران در یزد

انشالله بازم برای سفر بیام

دوا و دکتر و دارو از همه دور باشه

حالا ببینم اگر پزشک قلب داشته باشه برای پدرم پیگیر میشم

ممنونم

یزد برای سفر اومدم خیلی هم متحیر شدم از تاریخ ایران در یزدانشالله بازم برای سفر بیام دوا و دکتر و دا ...

دکترای قلب خوبی داره خالم دیروز قلبش گرفته بود و دختر داییم منشی یه دکتر قلب خوب یزده