2777
2789
عنوان

دکترهای دزد

| مشاهده متن کامل بحث + 346 بازدید | 42 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این به کنار همه شووون بلااستثنا زیر میزی میگیرنیه سکه دو سکه الا آخر...

دقیقا

چندوقت پیش رفتم همراه دوستم دکتر، ازش پرسیدیم خب آقای دکتر هرینه عنل حدودی چقدر میشه خیلی شیک برگشت گفت با احتساب زیرمیزی بیمارستان فلان اینقد بیمارستان فلان اینقدر

خیلی عادی شده انگار

اصلا فلسفه زیرمیزی دادن یا گرفتن چیه؟

تازه باهم شبکه شدنبا داروخانه و آزمایشگاه و رادیولوژی و ....بهم فقط پاس میدن که از بیمار پول بکشنواق ...

چندوقت پیش یه کلیپ وایرال شده بود که یک داروخانه توی یک مجتمع پزشکی با چندتا پزشک تبانی کرده بود که پزشکها برای بیمارها داروهای غیرضروری رو تجویز کنن و بفرستن پیش اون

دو سال پیش بود، میگفت ماهیانه 800میلیون تومن از داروخانه پورسانت میگرفتن

نظام پزشکی فهمید و همه پزشکها و داروخانه رو بازداشت و مهر پزشکیشون رو باطل و انداخت زندان

از ماست که بر ماست 👌👌مگه فقط دکترا دزدن قاضی دزد رشوه خورم هست مهندس رشوه خورم هست کلا همه تلاش دارن سر اون یکی کلاه بذارن و خودشون رفاه برسن قشر دکتر که باید مورد اعتماد مردم باشن این باشن وای به حال بقیه کلا تو دوره ای زندگی میکنیم همه گرگ شدن تو لباس ادمیزاد.کلا سعی کنید اطلاعات پزشکیتون بالا ببرید تا اسیر دست این شیادان دکتر نما نشید

چندوقت پیش یه کلیپ وایرال شده بود که یک داروخانه توی یک مجتمع پزشکی با چندتا پزشک تبانی کرده بود که ...

اون یکی رو گرفتن هزاران دیگه هستن

ازمایش های بیجا

داروهای بیخود

تازه تشخیص هاشون هم غلطه

آدم قبلش خودش باید سرچ کنه ببینه چشه و به دکتر بگه وگرنه خیلی هاشون هیچی سرشون نمیشه

🌷
عسل و آب ولرم؟

نه آب نمک و دیفن قرقره کردن برا من که گلو چرکی بودم و پرسیدم اونایی که آبریزش یا سرماخوری متفاوت دارن چی گفت هیچوقت دکتر نرید فقط آب نمک و دیفن قرقره کنید و برا بیحالی بدن سرم تقویت

اون یکی رو گرفتن هزاران دیگه هستنازمایش های بیجاداروهای بیخودتازه تشخیص هاشون هم غلطهآدم قبلش خودش ب ...

میدونم بخدا

پدرم سکته قلبی کرده ، پیش هر پزشکی میریم یه دوروز بنده خدارو میخواببونن کلی آزمایش و آنژیو و فنر و بالون میزنن تمام پای پدرم رو سوراخ کردن نامردا

سری اخر باهاشون درگیر شدم میگم مگه سیستم پزشکی الان یکپارچه نشده ؟

با کدملی میتونین توی سوابق بیمار همه چی رو در بیارین دیگه

چیه هر بار پیرمرد رو بیهوش میکنین بالون میزنین ؟ هر بار هم تا دو هفته تمام تنش زخمه

اینقدر عصبی بودم یکی از پرستارهای آقا اومد کن کشید کنار قشنگ گفت داداش واسه پولش میکنن دکترها به جیب خودش فکر میکنه هربار میبرن اتاق عمل هزینه اش رو میگیرن و آخر هم میگن هیچی نمیشه باید عنل باز انجام شه

اونم چی همشون با فاصله های کم و مدت کم، حالا اگر بعد از چند سال یا یکسال میبردیم میگفتیم شاید حق دارن

خب نامردا شما که الان چند ساله سیستم پزشکی یکپارچه کردین تمام داروهای مصرفی، آزمایشات ، سونو. سی تی آنژیو، ام آر ای، عکس رادیولوژی رو حتی از 10 سال پیش رو هم از بیمار میتونین ببینین دیگه این نامردیها جیه

خدا هیچکس رو گرفتار دکتر و بیمارستان نکنه ، سلامتی حیفه از دست بره