2777
اونايى كه باردار شديد از تجربه تون ميگيد  ؟

آره عزیزم اسپرم ضعیف میشه من فوق لیسانس مامایی دارم هر سوالی داری میتونی ازم بپرسی

دوستان گلم من نگار۱۳۷۰ کاربر قدیمی ام اما به علت مشغله زیاد به مدت ا سال از نی نی سایت اومدم بیرون و دوباره برگشتم.در ظمن من فوق لیسانس مامایی هستم و اگر سوالی داشتید میتونم کمکتون کنم😗

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

آره عزیزم اسپرم ضعیف میشه من فوق لیسانس مامایی دارم هر سوالی داری میتونی ازم بپرسی

سلام منم یه سوال داشتم 

من این هفته میخام اقدام کنم هفته دیگه هم وقت دندونپزشکی دارم به نظرتون چیکار کنم؟

میترسم یه وقت مشکلی پیش بیاد

يك شب درميون خوبه ؟ يه سوال ديگه من طبق تقويم تخمك گذارى ، تخمك گذاريم امروزه ولى پريروز يه لك كوچيك ديدم و براى ٢ ساعت زير دلم خيلى درد گرفت بعدش هم درد و هم لكه بينيم تموم شد . ممكنه پريروز تخمك آزاد كرده باشم ؟

سلام.من ماه پیش دورم 40 روزه شد روز 12 اون ماهم رفتم سونو ضخامت رحمم 3 بود دکتر رفتم گفت اشکال نداره فقط دوفاستون داد از 14 پری 10 شب بخورم واسه تنظیم...ایا مشکلم با دوفاستون حل میشه؟

سلام.من ماه پیش دورم 40 روزه شد روز 12 اون ماهم رفتم سونو ضخامت رحمم 3 بود دکتر رفتم گفت اشکال نداره ...

سلام دقیقا مث منی.ولی من روز ۱۶ سیکل رفتم.بمن قرص داد گفت ۱۴ پری روزی دوتا بخور تا ده روز.منتظرم پری شم ک از ۱۴ سیکل بخورم.البته هنوز قرصمو نپرفتم منتظرم پری شم.الان روز ۴۱ پریم

من ریخته ایم در رگ تو شیره جان....هی چرخ بزن در من و دل را بتکان.....این هم نفسی چه حس و حالی دارد....در پیکر من دو قلب دارد ضربان💛💙