2777
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اخیرا نه. ۳ سال پیش ک دخترم دنیا اومدقدمش خوب بود خدا روشکر. دو تایی کار کردیم. بیشتر از سفر و تفریح ...

چجوری گذشتی چند سال ینی؟،خب ما هم سالی ۱بار میریم خرجش ۱۰،۲۰ تومن میشه ،الان خ سخت شده هرسال پول کم داریم چرا نمیتونیم خونه اندازه مناسب بخریم ...من شاغل نیستم ۲تابچه کوچیک دارم ،سال ۹۸اولی بدنیااومد همون سال تورم شروع شد

از بابام و مادرشوهرم پول زیاد قرص کردیم همه طلاهامم فروختم

یه مقدارم پس انداز داشتیم گذاشتیم بانک از روش وام گرفتیم

ولی خیلی سختی کشیدیم مسافرت نرفتیم خرج خونه نکردیم مرغ وگوشت و غذام که نگم برات در حد بخور نمیر

خلاصه خیلی سخت گذشت بهم هنوز تا چند سال توقرضیم

ولی ارزش داشت چون به ارامش رسیدم قبلا طبقه بالا مادر شوهرم میشستم

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
از بابام و مادرشوهرم پول زیاد قرص کردیم همه طلاهامم فروختم یه مقدارم پس انداز داشتیم گذاشتیم بانک از ...

خداروشکر ،اخه من ۲تا بچه دارم نمیشع ک مرغ و گوشت نخریم ...من ب شوهرم میگم خب بریم حومه تهران مثل نسیم شهر بخریم از اجاره خونه بهتره میگه نه محلش بده

چجوری گذشتی چند سال ینی؟،خب ما هم سالی ۱بار میریم خرجش ۱۰،۲۰ تومن میشه ،الان خ سخت شده هرسال پول کم ...

الان سخته واقعا هر چی داریم خرج خورد و خوراک میشه

ولی حقیقتا اینجوری نمی مونه عزیزم.در همیشه رو ی پاشنه نمی چرخه درست میشه

Busca en ti mismo todo lo que eresاز خود بطلب هرآنچه هستی ک تویی...

چجوری گذشتی چند سال ینی؟،خب ما هم سالی ۱بار میریم خرجش ۱۰،۲۰ تومن میشه ،الان خ سخت شده هرسال پول کم ...

عزیزم من یکسال خونه عوض کردم کلی طلا فروختم خونه قبلی رو هم فروختم اینو گرفتیم جام بزرگ شد و محلش مرکز شهره من حلشیه رو بیشتر دوست داشتم با اینکه ایرادی نداره ولی جاش تنها مشکلم بود چون بافت شهری قدیمی تره تا حاشیه که نوساز تره

اللهم الرزقنا همان ک میدانی..🤲🤲
خداروشکر ،اخه من ۲تا بچه دارم نمیشع ک مرغ و گوشت نخریم ...من ب شوهرم میگم خب بریم حومه تهران مثل نسی ...

فقط باید پس انداز کنید

اره با بچه سخت تره ولی خب به نظرم نشد نداره

فقط 18 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم من یکسال خونه عوض کردم کلی طلا فروختم خونه قبلی رو هم فروختم اینو گرفتیم جام بزرگ شد و محلش مر ...

حاشیه ینی کجا ؟من خسته شدم از مستاجری دلم میخواد یجا بخریم ولی خب کارشوهرم تهرانه میترسم مسیرش خطرناک باشه براش اتوبان ....

ما خونه نخریدیم.خونه داریم.ولی دوست اشتم با طلاها و سکه هام یه خونه نقلی می گرفتم که شوهرم برای خودش ماشین ثبت نام کرد.حدود ۳ میلیارد سکه و طلافروختم.

سوالاتی در مورد عفونت شدید رحم.........و سرکلاژ شکمی داشتید.در حد توانم پاسخ میدم....خداممنونتم..