2777
2789
عنوان

روش خواندن

32 بازدید | 10 پست

سلاممممم

میشه کمکم کنین من ورودی یازدهمم و میخوام شروع کنم به درس خواندن برای کنکور و نهایی اما واقعا نمیدونم چه کار باید بکنم یعنی نمیدونم روش خواندنش چجوریه

مثلاً یک مبحث فیلم ببینم و تست بزنم و کتاب بخونم و نمونه سوال حل کنم که هم برای نهایی مفید باشه و هم کنکور ؟ آخه اینجوری خیلی وقت میگیره و باید برای مدرسه هم بخونممم 😭چجوری از اول سال هم واسه کنکور بخونم و هم نهایی

⁦Ꮚ⁠ ̆⁠ ⁠ꈊ⁠ ⁠ ̆⁠ ⁠Ꮚ⁩

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

شما چجوری درس میخواندید و روتینتون چجوری بود ؟ ، الان کتاب تست چیا بگیرم واسه دروس تخصصی واسه نهایی ...

دهم چه شکلی خوندی ؟ رشته ات چیه؟

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍
ایشالله که خوب میدی ، ببخشید میشه بپرسم معدل نهایی یازدهم رو چند گرفتی

یادم نیست دقیق چون معدل کتبی نهایی ندادن پارسال ولی حدودا ۱۹.۳ , ۱۹.۴ اینا

دهم چه شکلی خوندی ؟ رشته ات چیه؟

من شیمی رو زود یاد میگرفتم سر کلاس و برای حل سوال داوطلب بودم اکثرا ، سر امتحان جزوه رو که ورق می زدم سوالهایی که معلم داده بود و جواباش رو نگاه میکردم یادم میومد که چجوریه و از چه راه حلی رفته و دوباره خودم حل میکردم و شب امتحان تا صبح بیدار بودم و میخوندم و حتی دو سری نمونه سوال هم حل کرده بودم

ولی رفتم سر جلسه هنگ هنگ بودم و اینجوری بود که شیمی میانترمم شد 19 ترم ۱۰

⁦Ꮚ⁠ ̆⁠ ⁠ꈊ⁠ ⁠ ̆⁠ ⁠Ꮚ⁩

وای دهم دهم 😣 تقریبا میشه بگم که افتضاح خوندم افت تحصیلی بسیارررر (البته خودمم کم کاری کردم ) تجربی ...

پس با پایه ضعیف نمیشه سراغ پیشروی رفت

پیشنهادم اینه که فعلا تابستون و دهم بخون کامل ببند دهم و بعدش از مهر برو سراغ یازدهم

زیاد تایم نذار برا مدرسه و امتحاناتش خودتو زیادی درگیر نکن سعی کن بیشتر تستی بخونی ویدیو اساتید تهران و ببین

شیمی فراهانی

زیست فرهمند نیا و یا عظیمی

ریاضی معین کرمی

فیزیک نمیدانم حقیقتا ( شجاعی میگن خوبه )

با همینا پیش برو و حتما یه کتاب تست داشته باش بزنی

پیشنهادم برای زیست خیلی سبز تک پایه

شیمی مبتکران یا خیلی سبز

فیزیک نشر الگو

ریاضی هم نشر الگو یا خیلی سبز

اینارو بزن تو تابستون برا دهم ، بعد از اول مهر برا یازدهم هم اینارو بگیر بزن یازدهمشو

نهایی یازدهم هم از مهر بخون

فارسی جعفری

عربی ترابی

زبان قریشی

نهایی از اول سال بخونی زیاد لازم نیست تایم بذاری ، روزی یه تایم دو یا سه ساعتی بذار فقط برا عمومی ، کافیه

کتاب هم فرمول بیست یا مهروماه خوبه

ببخشید یعنی دهنم رو چجوری بخونم و جمع کنم تست بزنم و فیلم ببینم ؟ خیلی سردرگمم و سوالای عجیبی دارم حس میکنم چون یک سری چیز هارو نمیدونم شاید باعث بشن از بقیه عقب بیوفتم

⁦Ꮚ⁠ ̆⁠ ⁠ꈊ⁠ ⁠ ̆⁠ ⁠Ꮚ⁩