2777
2789
عنوان

مشکل روانی

33 بازدید | 8 پست

دوستان مشکل پدرم، خدا سر هیچکس نیاره همین پدری یا همسری رو واقعا سخته متولد 57 نزدیک به 50 سالش ولی اخلاقش معمولی نیست از اول به مادرم مشکوک بود مادرمم یک خانم ساده خانه دار بماند که 20 سال مارو اجاره نگه داشته با اینکه ارث پدرش پیش عموم اینا هس بعدش که من بزرگ شدم الان هم رو جفتمون مشکوک از لحاظ اخلاقی هم صفر رفته رفته اخلاقش خیلی شدیدتر میشه مثلا میبینی خود ب خود حرف میزنه یا اصلا باهامون حرف نمیزنه یا وقتی یک آدمی میبینه پنیک میکنه شروع میکنه به حرف زدن تمومی نداره الان دو سال هم هست نه تنها مشکوک دیگه ابروهم میبره یهو میبینی با مامانم میگم چرا مثلا این اینجوری شده شروع میکنه به داد زدن دست از سر من بردارید یا میره حیاط میگه شما اون کاره هستین دیگه نمیگه این خانواده منع آبروی اونا آبروی منه واقعا دیگه خسته شدیم اگه هم بگیم بریم پیش روان شناس داد میزنه دیوانه شما هستین اصلا آروم حرف نمیزنه با همه چیزش با داد عجله هس بنظرتون بریم پیش روان شناسس یا روانپزشک جریان بهش بگیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پدرت اسکیزوفرنی و به شدت پارونوئید هستن

ثبات شخصیتی و اخلاقی هم میگید ندارن

اگه برید پیش روانپزشک براشون دارو مینویسن ولی اگه بتونی فیلم بگیری ازشون و نشون بدی بیشتر به حرفات اطمینان میکنن

من احتیاج دارم دوباره ۵ سالم باشه و تو یه مهمونی بزرگ خانوادگی با صدای همهمه رو مبل خوابم ببره، بعدش بابام بغلم کنه ببرتم تو ماشین

پدرت اسکیزوفرنی و به شدت پارونوئید هستن ثبات شخصیتی و اخلاقی هم میگید ندارن اگه برید پیش روانپزشک بر ...

آره واقعا تو فکرمون هس ببریم خیلی شدید میشه تازگی ها هم به سرش زد خودم رو میکشم

موندم چجوری ببریمش بهش بگم داد میزنه

نه عزیزم اول خودت یا با یکی از اعضای خانواده تنها برید

من تجربه اش رو دارم درکت میکنم

یکسری تکنیک ها بهتون یاد میده تا بتونید به راحتی ببرینش پیش پزشک بعد دیگه خودشون دست به کار میشن

در ناامیدی بسی امید است...