white_ruby مدیر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6756 عنوان در چه حالین❓️ | مشاهده متن کامل بحث + 47 بازدید | 21 پست رو به راهید؟من دلم گرفته چند ساعته😕 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند امروز | 00:41 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
white_ruby مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6756 همون جمله اخرمیگم که راهی برای اینکه حالتون بهتر بشه ندارم واقعا.چون حال خودمم زیاد جالب نیست.🥲قندش ... چی بگمنه امروز ضعیف بودیه چیزی می خواستم از اینستا سفارش بدم که امروز وصل نشد کلا رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
آقای__مفتون عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3898 چی بگمنه امروز ضعیف بودیه چیزی می خواستم از اینستا سفارش بدم که امروز وصل نشد کلا امیدوارم هم حالتون خوب بشه.و هم قند ها بشکنه و وصل بشه تا خرید هاتون رو انجام بدید. ادب مرد به از دولت اوست
white_ruby مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6756 امیدوارم هم حالتون خوب بشه.و هم قند ها بشکنه و وصل بشه تا خرید هاتون رو انجام بدید. ممنون همچنین قندها بشکنه😄 جالب بود رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
white_ruby مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6756 یاشاسین.😊🙏🏻🌱 سیزده یاشاسیز🙂 یا یاشیاسیز؟ رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند
آقای__مفتون عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3898 ممنون همچنین قندها بشکنه😄 جالب بود یاشاسین.😊🙏🏻🌱 ادب مرد به از دولت اوست
آقای__مفتون عضویت: 1404/04/27 تعداد پست: 3898 سیزده یاشاسیز🙂 یا یاشیاسیز؟ سیزده یاشیاسیز.😊🙏🏻🌱✅ ادب مرد به از دولت اوست
white_ruby مدیر استارتر عضویت: 1403/03/03 تعداد پست: 6756 سیزده یاشیاسیز.😊🙏🏻🌱✅ ممنون🙂 رهایت نمیکنم،مگر آنکه مرا از قصد گم کنی (: تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند