2777
2789
عنوان

در چه حالین❓️

47 بازدید | 21 پست

رو به راهید؟

من دلم گرفته چند ساعته😕

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برق مون قطعه

چرا الان🤦🏻♀️

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

برق مون قطعه

این وقت شب قطع کردن؟🥴

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

چرا دلت گرفته؟من استرس دارم

نمیدونم

چند ساعته اینجوری شدم

شما واسه چی استرس داری؟

نمیدونم چند ساعته اینجوری شدمشما واسه چی استرس داری؟

قهوه ای نسکافه ای چایی بخور اروم شی حداقل

هیچ بابا منم مرض چک کردن دم به دیقه قیمت طلا رو گرفتم

یه سایتی پیدا کردم دقیق به دقیق گزارش میده حتی با نمودار ریزش احتمالی و حباب و ایناش و معتبره

قبلنا از تو کانال ها میدیدم اینور اونور و اخبار و اینا

تموم پول مو دادم طلا خریدم الان موندم چیکار کنم

قهوه ای نسکافه ای چایی بخور اروم شی حداقلهیچ بابا منم مرض چک کردن دم به دیقه قیمت طلا رو گرفتم یه سا ...

تاثیری نداره برام🥲

ای بابا

هر بار خواستی چک کنی برو سراغ یه کار دیگه

سلامامیدوارم خوب باشید.واقعا راهی به ذهنم نمیشه.

سلام

خوب نیستم😅

متوجه جمله آخرتون نشدم