2777
2789
عنوان

دختر18 ماهه ام

130 بازدید | 18 پست

از یک ماهگی متوجه شدم که دخترم چشمش انحراف داره اول بردم بیمارستان فارابی چون خیلی شلوغ بود ودیر وقت میداد دیگه نبردم الان میبرم پیش دکترامید صالح پور ازاون موقع خدارو شکرچشمش خیلی بهتر شده دکترمیگه یکی ازعصبهای چشمش فلج واین باعث شده که چشم راستش به بالا حرکت نمیکنه دکترگفته بود روزی شیش ساعت چشم سالم وببندم تا شاید بهتربشه سی ویکم وقت دکترشه اما هنوز چشمش تغییر نکرده کسی این مشکل وداشته ممکن بدون عمل خوب بشه خیلی از جراحی وبی هوشی میترسم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همچین تجربه ای نداشتم.

اما دختر عمه م نزدیک دو سالگی متوجه شدن هر دو تا چشمش انحراف داره.بردن عمل کردن.الان 7 سالشه و کاملا خوب و سالمه چشماش.

حالا نمیدونم دلیل انحراف چشماش چی بود

تکیه بر لطف خدا دارم و بس...

نه دکترش گفت امکان داره با عمل هم خوب نشه  شماهم این مشکل ودارید

من هنوز ني ني نيومده ولي جون ميكن عملنداره فك ميكنم سخت باشه

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين(ع)❤️❤️نيلسا❤️❤️

كدوم شهرين؟؟

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....

اگر مشهدي ببرش دكتر مخملباف ( فكر كنم تو بعثت ساختمان چشم پزشكان دكترش كارش عاليه)

اري از پشت كوه آمده امچه ميدانستم اين ور كوه بايد براي ثروت حرام خورد........براي عشق خيانت كرد، براي خوب ديده شدنديگري را بد نشان دادبراي به عرش رسيدن ديگري را به فرش كشاند وقتي هم با تمام سادگي دليلش را ميپرسم مي گويند از پشت كوه آمده............ترجيح ميدهم به پشت كوه برگردم و تنها دغدغه ام سالم برگرداندن گوسفندان از دست گرگها باشد تا اين كه اين ور كوه باشم و گرگ....
تهران عزیزم

پس هيچي الهي به حق همين روزها دختر نازت خوب بشه غصه نخور مشكل حادي نيس خوب ميشه عزيز دلم