liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 5321 عنوان کیا ایفون دارن 94 بازدید | 6 پست من گوشیم خاموش کرد گارانتی داشت هنوز بردم گفتن از باتریشه سلامت باتریم ۸۹ بود ی باتری با همون حدود سلامت باتری یعنی ۸۸ گذاشتن برامالان یک هفته گذاشته دو درصد اومذه پایینطبیعیه؟البته اینم بگم خیلی تو شارژ باهاش کار میکنم کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده 1405/05/12 | 23:35 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 5321 ایفون گازانتی داره مگه 😬😬باتری دست دوم گذاشتن اره مال من ک ۶ ماه داشتاره خب دست دوم گذاشتن اما خیلی تاکید داشت باتری خوبی برات گذاشتم کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده
liiiiiinliiiid مدیر استارتر عضویت: 1402/12/18 تعداد پست: 5321 خانه مون درش آیفون داره ، تازه تصویری هم هست 😂😂😂 کاربری دست دو نفره،اعصاب ندارم فحش بدی نینی یار تگ میکنم بیاد جر... بده
آقاسالار عضویت: 1402/04/15 تعداد پست: 6075 اره مال من ک ۶ ماه داشتاره خب دست دوم گذاشتن اما خیلی تاکید داشت باتری خوبی برات گذاشتم باتری خوب باید صد باشه دیگه اصلا ایفون نو ۲-۳ سال بااریش راحت جواب میده