2777
2789
عنوان

مشاورتحصیلی

24 بازدید | 18 پست

هزینه کردم زیاد..دوروزه با ایشون و برنامش جلو میرم و بنظرم اوکیه هم تعداد تستام هم ساعت مطالعم برای شروع..اما همش میگم نکنه کم کاری کننن و قبول نشم!پی دی اف تمام کتاب تستهایی که برتره فرستاده برام (کانال جدا عضوم کردم)برنامه دو هفته ای میده بهم و هردو هفته هم حضوری میرم پیشش و هرشب هم گزارشگار میفرستم چک میکنه یه مشاوره که تا الان باهاش در ارتباط نبودم مجازی و فقط حضوری با ایشون درارتباطم و برنامه میچینه برام و حضوری با پشتیبان مشاوره در ارتباطم که هردو رتبه اشون زیر۵۰۰هست!نمیدونم بنظرتون خوبه؟یا بازم حق مطلبو ادا نمیکنن!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بابا خوبه، چقدر میگیره؟ مشاور من همش زنگ میزنه دعوام میکنه

اتفاقا میخام جدی باشه یسره پیام بده پیگیر باشه ولی تا اینجا تا پیام ندم نمیده:(شاید بخاطر این که خودمم پیگیریم زیاده

مشاوره حضوری تا کنکور حدود ۳۸ اینا امسال میرم دوازدهم

شما چی؟

یه چیزی بد تایپ شدحضوری با خود مشاور در ارتباطم مجازی با مشاوره پشتیبان بیشترولی خودم میخواستم که مج ...

عزیزم هزینه مشاوره چنده منم دلم پشتیبان میخاد اما نه واسه کنکور واسه مثلا برنامه های دیگه م داریم همچین پشتیبانی؟

اتفاقا میخام جدی باشه یسره پیام بده پیگیر باشه ولی تا اینجا تا پیام ندم نمیده:(شاید بخاطر این که خود ...

موفق باشی

به نظرم اوکیه پیام نمیدن زیاد همون تماس هفتگی خوبه تازه شما حضوری هم هستید

من ماهی ۱.۵ حضوری نیست البته

لایک نکن🔪

همچنین،نمیدونم امیدوارم که باعث رشدمون بشن:)

اگه پیشرفت میکنی که اوکیه

من قراره پشت کنکور بمونم ترجیح میدم دیگه مشاور نگیرم چون اینکه بهم برنامه بده بگه اجرا کن رو دوست ندارم... حس میکنم خودم بخونم نتیجه بهتری میگیرم به بهانهی مشاور هم زیاد آنلاین میشم اگه نباشه گوشی دست نمیگیرم کلا

لایک نکن🔪

اگه پیشرفت میکنی که اوکیه من قراره پشت کنکور بمونم ترجیح میدم دیگه مشاور نگیرم چون اینکه بهم برنامه ...

من خودمم برنامه ریزیم اوکیه ولی تو بحث کنکور و تعداد کتابا زیاده یکم گمراه بودم که گفتم مشاور بگیرم که بدونم چی بخونم هر روز لااقل استرس اینو نداشته باشم اشتباه میرم ،الانم اینجوریم نکنه بد چینده باشه واسم:)ولی هروقت حضوری میرم پیششون انقدر قاطع و با اطمینان صحبت میکنن که صحت کارشون دستت میاد از طرفی وقتی قبولی ها و رتبه های برترشونو میبینم میگم کارشون درسته؛نمیدونم شاید کمالگرایی کردم🫠

من خودمم برنامه ریزیم اوکیه ولی تو بحث کنکور و تعداد کتابا زیاده یکم گمراه بودم که گفتم مشاور بگیرم ...

اشکال نداره دوازدهمی سردرگمی مشاور خوبه برات

من خودم همه چیو بلدم یه سال پشت کنکور بمونی استاد میشی 😂

البته تو ایشالا همین امسال قبول میشی

من نمیشم

لایک نکن🔪

اگه پیشرفت میکنی که اوکیه من قراره پشت کنکور بمونم ترجیح میدم دیگه مشاور نگیرم چون اینکه بهم برنامه ...

من از یکشنبه شروع کروم ساعت خوابم تنظیم شده شبا ۱۲خوابم هشت و نیمم استارتمه هرچند زودترم میتونم بیدار شم و میشم ولی ایشون فعلا گفتن از چهار پارت و روتین و مرور میزارن که تایم مطالعم از اون چیزی که گفتم بیشترم شده..شاید استراتژی که باید ایجاد شده

سمت فضای مجازی نمیرم اینیستا نرفتم ارتباط مجازیم با کسی برقرار نمیکنم که تایم بگیرم فقط داخل تلگرام سوالامو میپرسم و این روند تکرار میشه..

اشکال نداره دوازدهمی سردرگمی مشاور خوبه برات من خودم همه چیو بلدم یه سال پشت کنکور بمونی استاد میشی ...

توام ایشالله قبول میشی (مثلا از اون چیزی که فکر میکنی خیلی امتحانا رو بهتر داده باشی🥲😂 )ولی خدانکنه پشت بمونم،تموم تلاشمو دارم میکنم برای امسال:))