2777
2789
عنوان

حالا چیکار کنم😔

44 بازدید | 21 پست

سلام

من باردارم ۷ ماهه چند وقته همش خاطرات بد از همسرم میاد توی ذهنم در کل ادم خوبیه ولی دوبار کتکم زده

امروز اومد از سرکار خواست بوسم کنه هلش دادم عقب هیچی نگفت موهامو بوس کرد رفت حموم

دوباره ۱ ساعت پیش اومد بغلم کنه با نی نی حرف بزنم حرفای بدی بهش زدم😔

گفتم لیاقت پدر شدن نداری یه روز به بچمون میگم چطوری منو زدی

بغض کرد گفت اینقدر به روم نیار رفت خوابید الان عذاب وجدان دارم ولی واقعا دست خودم نیستت

بگید چیکار کنم ؟😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یاد رمان افتادم براش شام درست کن شمع روشن کن از دلش دربیار لباس ورژ قرمز فراموش نشه😂😂شوووخی اشکالی نداره دوران حساسی هستی

'در اندک من تویی فراوان یا رب...' ☁️🫧️

میخواست نزنه تو چرا عذاب وجدان داری؟

همش یادش میوفتم گاهیی میگم کاش ازش بچه دار نمیشدم بعد دقیقا همون موقع یه محبت هایی میکنه از فکرم خجالت میکشم

گیجم اصلا

نمیدونم چمه

یکبارش که بهش تهمت زدم یکبار دیگه هم لباسم به نظرش مناسب نبود

معمولا آدم یادش میره ولی تکرار یه کار یعنی اون آدم مشکل داره. الان بارداری باید حالت خوب باشه.. اگه میشه یکم بهش فرصت بده که بیشتر خودش ثابت کنه اگه میبینی کلا آدمی که میزنه و سریع دستش میاد بالا این خوب نیست و مشکله. فعلا رو بارداریت تمرکز کن که سلامتی بچه مهمه چون ناراحتی رو بچه هم اثر داره.

من اصلا عادت نداشتم کتک خوردن و کتک زدن هم عادی نیست

عادی میشه برات شوهر من ماه اول افتاد با لگد و مشت به جونم منم باردار بودم اوایل سهام بود به خاطر بچه هام سوختم و ساختم