nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 687 عنوان تاپیک نهاییی😭😂 72 بازدید | 9 پست بچه ها معدل حدود۱۹و۴۰ نهایی انسانی چه درصدهای لازمه برا حقوق بهشتی؟سایتارو میزنم هر کدوم یه چیزمیگن فنون و ریاضی رو ضعیفم تو کنکور اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه. 1405/05/12 | 23:29 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 687 فرهنگیان نمیخوای؟ نه🥲اصلا ثبت نامم نکردم اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
halin001 عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3395 عزیزم از من قبول کن این حرفو بشین این دو هفته درس بخون بجا درصد های تخیلی چک کردن تو این سایتابعدا وقت برا این کار داریتایم طلاییت داری فقط هدر میدیهیچکس تا زمان برقراری کنکور هر سال نمیتونه پیش بینی درستی بکنه اگر احتمال بردت صده ، فدای سرت ک سرعت کمه🧠>>
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 687 عزیزم از من قبول کن این حرفو بشین این دو هفته درس بخون بجا درصد های تخیلی چک کردن تو این سایتابعدا و ... مرسی🥲واقعا دچار افکار وسواس گونه شدم اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.
رهگذریکم عضویت: 1401/06/15 تعداد پست: 1800 ایشون میگن حقوق شما میگد فرهنگیان ازش سوال پرسیدم که جواب دادن شما کجای پیازی؟
halin001 عضویت: 1399/06/11 تعداد پست: 3395 مرسی🥲واقعا دچار افکار وسواس گونه شدم میدونم سخته ولی کنترلش کن حیفه زحماتت هدر بره اگر احتمال بردت صده ، فدای سرت ک سرعت کمه🧠>>
nemidonam_valla مدیر استارتر عضویت: 1403/04/23 تعداد پست: 687 میدونم سخته ولی کنترلش کن حیفه زحماتت هدر بره 🥲باش مرسی اگه جوابتو ندادم بدون حوصله توضیح به کسی که افکارش با من متفاوته رو ندارم .در هر صورت نظر هر دو قابل احترامه.