2777
2789
عنوان

🚫🚫🚫

148 بازدید | 15 پست

خانوما احساس میکنم چشام ضعیف شده یکم

هنوز چشم پزشکی نرفتم

خیلیا میگن وقتی عینکی بشی نمره چشمت میره بالا و بالاتر و خیلیاهم عملو پیشنهاد میکنن

خیلی خیلی استرس دارم چون میترسم بعدها نمره چشام خیلی بره بالا و مجبور شم عمل کنم از عملم به طور وحشتناکی میترسم

یکم دیدم مه آلود شده احساس میکنم

😭😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نه بابا نگران نباش

من رفتم عینک داد

منظم نزدم زیاد شد

بعد منظم زدم ثابت وایستاد

فقط سعی کن خیلی منظم بزنی تا زیاد نشه

اگه زیاد بشه اذیت میشی

من میخوام عمل کنم چون منظم نزدم زیاد شد

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

وا، برو ترس نداره که

یک سال ثابت بمونه عمل میکنن اینکه عمل چی باشه رو خود پزشک تشخیص میده

عملشم خیلیی سبکه فکر کنم یه ربع هم نمیشه زمانش بعدشم یکم به خاطر نور و اینا باید رعایت کنی و افتابی بزنی

لایک کردنم یعنی موافقم، منم همینطور، ممنونم ازت، خوشحالم برات مفید بود، موفق باشی، دیدم پیامتو ولی مایل به ادامه صحبت نیستم یا ادامه ای نداشت. هر بار که یه تاپیک میبینم با موضوع قد کوتاه، رنگ پوست، تیرگی بدن، ترک پوستی، مقایسه؛ واقعا توانایی اینو دارم گریه کنم ولی یه نفس عمیق میکشم و میگم ببین تو نمیتونی با حرفات افکار همه ادمارو تغییر بدی نهایتا میتونی امیدوار باشی که اون فرد یه روز دیدش رو عوض کنه و اینقدر به خودش سخت نگیره چون زندگی جالب تر از ایناست. اینجا رو دوست دارم چون انگار درحالی که خونه خودم اتیش گرفته همچنان میتونم کمک کنم یکی رژگونه بهتری انتخاب کنه :) وقتی زمان میذارم و طومار راهکار و تجربه میگم انتظار خاصی ندارم ولی کاش حداقل اون لعنتی و لایک کنی بدونم واسه خودم ننوشتم:/ لطفا به همدیگه نگیم خوشبحالت یه جوری منفیه که میگم کاش نداشتمش اصلا. تراپی برو، تراپی نجات دهنده ست.راز رابطه موفق؟ دوتا ادم بالغ که یاد گرفتن توی هر شرایطی باهم حرف بزنن و ناراحتی ها و خواسته هاشونو بگن، همین. اسم کاربری ها اصلا یادم نمیمونه در نتیجه ممکنه تو یه تاپیک باهات بحث کنم و یه جا دیگه همو بوجی موجی کنیم مودی نیستم فقط بخاطر حرفات بوده :)

با عینک نمیره بالامن نمره چشمم 6 بود با عینک شده 1

مگه میشه چطورییی

آخه یکی از دوستام از بچگیش عینکی شده بود همیشه هم عینک میزاره فقط وقتی میخواد بخوابه درمیاره

میگه هروقت که میره چشم پزشکی یه درصدی چشاش ضعیف تر شده آخه منم سنی ندارم میترسم تا اونموقع کور بشم دیگه اگه اینجوری هی ضعیف تر بشه😭

نه بابا نگران نباشمن رفتم عینک دادمنظم نزدم زیاد شد بعد منظم زدم ثابت وایستادفقط سعی کن خیلی منظم بز ...

خب آخه یکی از دوستام منظم عینک میزنه فقط وقتی میخوابه نمیزنه

هربار که رفته دکتر ضعیفتر شده چشمش😭

مگه میشه چطوریییآخه یکی از دوستام از بچگیش عینکی شده بود همیشه هم عینک میزاره فقط وقتی میخواد بخوابه ...

عزیزم من 16 سالمه

از 6 سالگی عینک زدم

نمره چشمم از 6 شده 1

الان فقط میرم بیرون عینک نمیزنم از چند وقت دیگ ام لنز میزارم

ولی هردفعه ک رفتم دکتر اومده بود پایین

کاربر هات چاکلت 14 ام اون کاربریم تعلیق شد

خب آخه یکی از دوستام منظم عینک میزنه فقط وقتی میخوابه نمیزنه هربار که رفته دکتر ضعیفتر شده چشمش😭

اون مشکل از خودش بوده یا توی سن رشد قرار داشته

یا عوامل محیطی باعث شده

نینی سایت به من ثابت کرد آمار بیماران روانی کشور کم کمش 10 برابر بیشتر از آمار اعلام شدست . اینجا پره از آدم های بی شعور که بلانسبت شما شیطان پیش سیاه دلیشون لنگ میندازه. ------- این کاربر در حال مبارزه با افکار خودکشی می باشد. می خواهد زندگی کند، زندگی کردن را دوست دارد؛ اما کسانی هستند که او را روحی و جسمی شکنجه میکنند و سالهاست که این شکنجه ادامه دارد.«کاربری واگذار شده به من.»

اون مشکل از خودش بوده یا توی سن رشد قرار داشتهیا عوامل محیطی باعث شده

نمیدونم والا

با عینک اصلا مشکلی ندارم فقط از این میترسم که نمره چشم بالاتر بره

داشتم تاپیک های مرتبط با همین موضوعو میخوندم یه کاربری گفته بود سالی ۱ نمره به چشماش اضافه میشه از وقتی عینکی شده😭منم میترسم کور بشم تا چندسال دیگه🥰💔

نمیدونم والا با عینک اصلا مشکلی ندارم فقط از این میترسم که نمره چشم بالاتر بره داشتم تاپیک های مرتبط ...

نترس

اگه عینک نوشت برات بگو حتما بلو کات بزنه

ببین من سال اول که عینکی شدم یه چشمم ۲۵ صدم بود اون یکی ۷۵ صدم یا نیم

یک سال من خیلی نامنظم زدم یعنی نصف روز میزدم نصف روز نمیزدم

خیلی خیلی هم گوشی و لپتاب نگاه میکردم

بلوکات نبود عینکم(بلوکات یعنی نور آبی گوشی و لپتاب رو کات میکنه )

رفتم دوباره چشم پزشکی چون با عینک هم دیگه خوب نمیدیدم

دکتر گفت کوری دخترم؟ نمیفهمیدی با عینک هم نمیبینی؟!

دیدم شماره چشمام شده سه!!!پشمام ریخت

از اون روز چشمم ترسید مرتب میزنم کامل تازه بلوکات هم هست دیگه چشمام زیاد نشده

همین چند ماه بعد هم میبرم عمل و تمام