2777
2789

فقط شاتی برو رولی و ژلی علاوه بر بیماری نتیجه هم نمیگیری

من الکساندرایت میرم خیلی موهام ضخیم و پر بود ولی با یه جلسه نود درصدش رفت و دیگه تا یک ماه موهام درنیومد با اینکه من الان میزدم دو ساعت بعد درمیومد ماه بعد میشه جلسه سومم

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

فقط شاتی برو رولی و ژلی علاوه بر بیماری نتیجه هم نمیگیری من الکساندرایت میرم خیلی موهام ضخیم و پر بو ...

مرسی عزیزم

آره اینم شاتی هست

دانشجو پزشکی هستین؟ میتونم راهنمایی بگیرم ؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مرسی عزیزم آره اینم شاتی هست دانشجو پزشکی هستین؟ میتونم راهنمایی بگیرم ؟

اره عزیزدلم حتما بفرمایید جونم

من نیکام کاربر سال98 دانشجو پزشکی کورد کرمانشاه🥹💯تا حد ممکن تو بحثهایی ک تهش نظر هیچکس عوض نمیشه صحبت نکنیم مدرک تحصیلی به تنهایی نمیتونه ارزش کسیو تعیین کنه بستگیبه سن اون ادمم داره که نسبت به سنش به چیا رسیدهمثلا نمیشه از ی جوون ۱۸ ساله توقع لیسانس داشت!کسی ک تصمیم گرفته دیگه پیشرفتی نکنه و تلاشی نکنه فرق داره با کسی ک داره تلاششو میکنه

اره عزیزدلم حتما بفرمایید جونم

مرسی بابت لطفتون

من این ترم که بیاد میشم ترم دو

و خیلی خیلی استرس دارم

میگن سخته و نمرات افت میکنه

چطوری مدیریت کنم

اینم بگم خوابگاهی هستم و همه چی با خودمه

مرسی بابت لطفتون من این ترم که بیاد میشم ترم دو و خیلی خیلی استرس دارم میگن سخته و نمرات افت میکنه چ ...

قربونت برم اصلا اینطوری نیست مثل ترم یکه ولی یکم مبحث هارو بیشتر باز کرده و توضیح میده همین اصلا نگران نباش اگه میتونی یه مشاوره بگیر و یا یه برنامه ریزی رایگان پیدا کن براساس همون بخون من ترم اولم مثل شما بودم با برنامه ریزی و چندتا کانال انگیزشی همش میخوندم و واقعا هم راحت بود الکی میترسونن که ترم دو از یک سخت تره ترم سه از یک سخت تره ولی خب آره دیگه هرچی بری بالا سخت تر میشه ولی اصلا اینطوری نیست که افت شدید داشته باشی اونم بخونی مثل آب خوردن قبول میشی