2777
2789
عنوان

بورسیه قلمچی

83 بازدید | 10 پست

من قلمچی بورسیه شدم بهم گفتن اگر پیشرفت داشته باشی ماهانه یه مبلغی کمک هزینه بهت میدن ولی حس کردم میخوام بدونم کسی گرفته واقعیه؟ یا صرفاً برا اینه که درس بیشتر بخونی!

لطفاً اگر اطلاع دارید بگید و الکی نگید نمیدن

فکر نکنم دختر داییم عموم بورس بودن کتاب رایگان با ازمون رایگان کلاس قامچی پولی بود

منم آزمون رو پول ندادم کتابم فعلا چیزی نگفتن

کلاس که آره پولیه من کمک هزینه تحصیلی رو میخوام بدونم توی سایتم نوشته همچین چیزی هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شرایط بورسیه شدن چیه؟چجوری میشه بورسیه شد

یا دهک تون باید یک تا سه باشه

یا مادر سرپرست خانوار باشه

بتماس بگیرین بپرسین راهنمایی میکنن شاید بازم باشه من این دوتا رو میدونم

منم آزمون رو پول ندادم کتابم فعلا چیزی نگفتن کلاس که آره پولیه من کمک هزینه تحصیلی رو میخوام بدونم ت ...

فکر نکنم ولی بازم تماس بگیر چون گفتید با توجه دهکتون تاثیر داشته

من دختر عموم داییم چون معدل بالا داشتن بورس شدن و حالا دهکشون تاثیر داشت نامه خانه کارگر داششتن و درصورت حفط تراز بورس ادامه دادن براش

موفق باشی بچه

فکر نکنم ولی بازم تماس بگیر چون گفتید با توجه دهکتون تاثیر داشته من دختر عموم داییم چون معدل بالا دا ...

من چون مادرم سرپرست خانوار بود بورسیه شدم البته معدل خوبی هم داشتم

خودشون گفتن هست ولی میخوام بدونم کسی هم گرفته یا نه

مرسی

چطوری بورسیه شدی دختر عموی من تو سن کم بیوه شده سنی هم نداره پایه دهم هست به نظرت قلمچی میتونه بورسی ...

من چون مادرم سرپرست خانوار بود بورسیه شدم

بنده خدا🥲 من اطلاعی ندارم باید بپرسین