2777
2789
عنوان

فرهنگیان

76 بازدید | 13 پست

هدفم فرهنگیانه ولی دو سه تا تجدیدی دارم که با تک مادم حل نمیشه اگه شهریورم پاس نشم و دیپلمو نگیرم باید چه غلطی بکنم💔 هیچ راه دیگه ای نیست که دیپلمو بگیرم؟ نمیخوام پشت بمونم

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

با این اوضاع نهایی خیلی سخت شده دیپلم گرفتنشهریور پاس نکنی اگه سال دوازدهم باشی میره بزرگسالان

اخه تا مهر باید دیپلم بگیرم و تجدیدی نداشته باشم

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

تلاشتو برا کنکور بکن حالا ن کارنامه آمده نه کنکور رسیدهبه هیچی هم فک نکن

من میتونم کنکورو شش هزار و منابع فرهنگیانو هشت هزار بیارم ولی مشکل من این تجدیدی هامه💔

دیگه شهریور خودتو ببند ک پاس بشی

میگن چون نهاییم هست سخته💔

خووو عالیه که اونم جور میشه مطمین باش چجوری منابع فرهنگیان چی خوندی

تو ماز کلاسشو گذاشتن با اونا پیش میرم

نظرت راجب گاج فرهنگیان کتابش چیهماز من چرا پیدا نمیکنم شرکت کنم

مهر و ماه بخر

مثل قلمچیه ماز