2777
2789
عنوان

هبجان ندارم

45 بازدید | 7 پست

من ۳۹ سالم مجرد کارمنددهستم ساعت کاریم طولانیه خسته شدم از مجردی از بی هیجانی از اینکه دیگه همه چیز برام رنگ باخته همکارام زور میزنند برای ارتقا رتبه من فکرشم اذیتم میکنه چون مسیولیت بیشتر ساعت کاری طولانی تر

شما ها کسی هست مثل من کسل کننده باشه

بعضی وقتا ادم فکر میکنه خب کار میکنم برا چی یا اصلا زندگی برای چی همه چی داره تکراری میشه و داریم از ...

بحث کار نیست میدونی من اونچه که میخاستم تو سن کم نبود من دلم خیلی چیزها میخواست مثلا ارتباط باجنس مخالف

همکارامم مجزد هستن اونها دیگع خیبی سفت و خشکن باز من یه نموره شیطنتی دارم نه خیلی

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سر کار به نظرم ایده خوبی نیست شاید بخاطر همین سفت میگیرن

اونها هم خانم هستن نه اینجور نیست اتفاقا اونها جونشون در میره تا با یکی ذر ارتیاط باشند ولی مثلا همکارم خانمه جوری جدی و بچه مثبت حاضرم قسم بخورم با خودش هم راحت نیست خب همچین کسی که حتی باخودش هم رو در بایسی داره از طرفی هم جونش درمیره که جنس مخالفی بهش توجه کنه بیین یه ادم که دیگه حتی با خوذشم مباذی ادبه بنظرم حتی نیازم نمیشناسهد