2777
2789
عنوان

نزدیکه🩸هستش🥴

62 بازدید | 10 پست

پر از احساسم حساسم احساساتم زیاده امروز همسرم از ساعت ۴ بعداظهر که رفت پیام عاشقانه فرستاد رفت تا دو ساعت بعد تا الان دوبار زنگ زد بهش پیام دادم الان براتون میفرستم

‌ ‌گ‍‌ذش‍‌ت‍‌م از گ‍‌ذش‍‌ت‍‌ه ای ک‍‌ه‍‌ گ‍‌ذش‍‌ت :) 🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی خیلی ازت دلخورم تو کلا رفتارت تعقیر کرده قبلنا هم سرکار میرفتی به من تند تند زنگ میزدی اما الان با اینکه میدونی خونه تنهام اصلا زنگ نمیزنی اینروزام میگذره

فایده نداره من بهت بگم تو زنگ بزنی خودت باید مثل قبل میبودی الانم از فردا من میرم پیش دوستام نمیمونم خونه که حوصلم سر بره

با این کارات فقط منو از خودت دور و دور تر میکنی و ازت دلسرد میشم و وقتی اسم جدایی رو میارم قیامت بپا میکنی ازم ناراحت میشی من زندگی که شوهرم به خودم بیتفاوت باشه نمیخوام

پیام هاتون خیلی بی مورد بوده

پیام دادن

زنگ هم زدن

و کافی بوده

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

پیام هاتون خیلی بی مورد بودهپیام دادنزنگ هم زدن و کافی بوده

خب قبلا خیلی زنگ میزد لان یخرده حساس شدم میدونم

این کارا چیه😐منم نزدیک پریودمه ناراحتم هستم 😐😐😐

یعنی چی بی مورد بود گیر دادنم تازه گریمم گرفت😐😑

خب قبلا خیلی زنگ میزد لان یخرده حساس شدم میدونم

خیلی بیشتر یکم حساس شدین!!

اسم جدایی چیه میارید

بی تفاوتی چیه؟

قبلا هم اشتباه میکردن چون توقع ایجاد کردن

هر چیزی تعادلش باید رعایت بشه

نزذیک پریودی عادیه احساسات ادم بیشتر بشه اما بااااز هم کنترل میشه کرد و این بچه بازی هارو نداره

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....