2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

والا میخام رژیم بگیرم ولی نمیتونم😭🤣

آره خیلی سخته مخصوصا تو تابستون با این خوشمزه ها😋🤩

اگه شرایطش رو داری برو باشگاه و کمی هم غذات رو کم کن تو چندماه بهتر میشی و اگرم نه،خودت رو همینطور بپذیر زیبا

آره خیلی سخته مخصوصا تو تابستون با این خوشمزه ها😋🤩اگه شرایطش رو داری برو باشگاه و کمی هم غذات رو ک ...

غذارو یکاریش میکنم ولی کلا خودم دوس دارم لاغر بشم همسرمم دوس داره لاغر بشم باشگاه رو ک چندبار پرسیدم میگ تو خونه لاغر کننن😭😭😭دوباره ازش بپرسم اگ مشکل پولش ک هیچی نگم اگ نیست ک برم

واقعا من برام سواله مثلا طرف میگه قدم ۱۷۰میگن خب با توجه به قد شما وزنتون باید ۶۰کیلو باشه یا مثلا میگن این خانم ۱۵کیلو کم کنه جریان چیه میزنید گوگل؟قرار نیست همه استخوناشون بزنه بیرون بعدم استخون بندی و هیکل آدما باهم فرق داره دونفر با قد و وزن همسان میبینی یکی لاغر یکی چاق نمیشه برای همه ی نسخه پیچید شما خودت بهترمیدونی با چه وزنی هیکلت خوب میشه

من یه بار اومدم ۶۸ کیلو

همه بهم میگفتن معتاد شدی

گر دهد چرخ به من فرصتی ای باده خوران/////// فرش این میکده ها را ز عبا خواهم کرد //////// آنقدر جامه و دستار ستانم از شیخ ////// خون صد شیخ به یک مست روا خواهم کرد

خوشبحالت کاش منم ۸۰ بشم۱۰۳ هستم با رژیم

منم ۹۵ کیلو ام

گر دهد چرخ به من فرصتی ای باده خوران/////// فرش این میکده ها را ز عبا خواهم کرد //////// آنقدر جامه و دستار ستانم از شیخ ////// خون صد شیخ به یک مست روا خواهم کرد

خوشبحالت کاش منم ۸۰ بشم۱۰۳ هستم با رژیم

اگه بشیم ۸۰ واقعا عالیه

واقعا من برام سواله مثلا طرف میگه قدم ۱۷۰میگن خب با توجه به قد شما وزنتون باید ۶۰کیلو باشه یا مثلا م ...

دقیقا، من172قدم هست وقتی وزنم75 هست عالی میشم اما کمتر میشه کلا زشت میشم یادمه وزنمو رسونده بودم به 68 همه فکر میکردن مریضی بدی گرفتم شبیه معتادها شده بودم حتی دایی شوهرم بهش گفته بود به خانمت بگو بخوره شده چوب کبریت

لطفا برای آمرزش روح مامانم یه صلوات بفرستید.ممنون میشم