2777
2789
عنوان

تاپیک اول

178 بازدید | 15 پست

سلام بچه ها

من فیلی 11 ام کاربری قبلیم رو چند وقت پیش از نی نی یار خواستم غیرفعال کنه

تصمیم گرفتم برگردم اما خواستم کاربری جدید باشه تا تاپیکای قبلیم قابل دسترسی نباشن برای کسی

این یکی تاپیک رو هم بعد از مدتی از نی نی یار می خوام پاک کنه. چون نمی خوام دیگه به عنوان فیلی شناخته بشم.

اسماعیل بخشی ✌️سپیده قلیان✌️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب ما چه کار کنیم الان  

شما هیچی، می خواستم دوستام بعدا ببینن، و اعلام کنم کیم که بعدا از نظر داشتن دو تا کاربری با یه آی پی مشکلی پیش نیاد

ببخشید من یه سوالی داشتم... شما با همون شماره قبلی که کاربریش رو ترکوندید ثبت نام کردید دوباره یا دیگه قبول نکرد یه شماره جدید دادید؟

آخرش با این حجم تاپیک های دروغ و سرکاری شما مجبور میشم عینک ته استکانی بزنم😂😂
ببخشید من یه سوالی داشتم... شما با همون شماره قبلی که کاربریش رو ترکوندید ثبت نام کردید دوباره یا دی ...

نه شماره جدید دادم و ایمیل جدید

تاپیک کتاب و فیلم رو باز می رم سر می زنم اما دیگه تو امضا نمی ذارم. 

سلام یعنی واقعا فیلی 11 هستی العان تو تاپیک کاربران جنجالی فهمیدم که برگشتید من بعضی وقتا تاپیکات رو میخوندم یه تاپیک زدی با نی نی سایت خدافظی کردی منم نوشتم کاش کاربریتو غیرفعال نکنی ولی بهرحال خوشحال شدم که برگشتید

سلام یعنی واقعا فیلی 11 هستی العان تو تاپیک کاربران جنجالی فهمیدم که برگشتید من بعضی وقتا تاپیکات رو ...

آره عزیزم خودمم. مرسی قربونت برم که به فکرم بودی 😘

سلام عزیزم خوش برگشتی 😀

یادمه کاربری قبلیتو خیلی خوشم میومد ازت 😍❤️

« فاشیسم از رگ گردن به ما نزدیکتر است »            کلیشه شده است. فاشیسم منطقِ حذفِ "دیگری" است. ما همگی در زندگی روزمره فاشیست هایی کوچکیم ، مگر اینکه خلافش را اثبات کنیم.

ممنون که برگشتی

هم سن هستیم

و تقریبا زندگیمون به هم شبیه

تازه متوجه این کاربریتون شدم

یادمان نرود...انسان بودن،پاک بودن،مسیول بودن و در اندیشه سرنوشت دیگران بودن،وظیفه نیست! بلکه باید جزء صفت آدمی باشد.