2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بابا ما برای سرگرمی اینجاییم اونا هم برا سرگرمی تاپیک میزنن بذار دروغ بگن. ما سرگرم اونا سرگرم خب مشکل چیه😭🙏🏻

دانشجوی روانشناسی. علاقه‌مند به گربه ها، کتاب ها، هنر و ادبیات ژاپنی. در حال خواندن برای کنکور ارشد و در آرزوی مهاجرت به یکی از کشور های اسکاندیناوی. بسیار خودشیفته، غرب زده و وسواسی. من روانشناس نیستم. من فعلا سال دومم و حتی بعد گرفتن مدرکم قرار نیست درمانگر بشم. پس لطفا رو حرف من در حد کاربر عادی حساب کنین.

هیچوقت نفهمیدم چرا انقدر اینجارو جدی میگیرین

فیک یا واقعی معنی نداره زیاد برام

معمار،مبتلا به «لوپوس عصبی»، ورزشکار ،ادایی🦢💍 (مشاوره و حرفام در زمینه روابط و دوستی صرفا تجربه خودمه)

خیلی وقتا دلشکسته میشن و میفهمن اینجا همیشه جایی برا دلدردی و حل مشکل نیست

من خودم وقتی مشکلی دارم از ترس قصاوت تاپیک نزدم درحالیکه از غم میمردم و مردم

ولی اگه تاپیک میزدم بعصی ها یا خیلی ها میگفتن دروغه

https://uupload.ir/view/دسر_فوری_۵_دقیقه_ای_با_بیسگوییت_و_شیر_tolj.mp4/،،،،،،،،تایپ رو حالت خودکاره اشتباهات تایپی  خیلی زیاده و نادیده بگیرین،،،،،،،،،،https://uupload.ir/view/4_دسر_بدون_شیر_9m9y.mp4/

یواشکی جیم میشن

یکی بود میگفت خونه خریدیم و کلی ذوق داشت و ۵ صفحه بهش تبریک گفته بودن یهو یه نفر پیدا شد با چندتا سوال مشخص شد دروغ میگه یهو جیم شد یه تاپیک زد دوستان برای همیشه دارم میرم خدافظ 😂 یکی ام بود میگفت خونه خریدیم گفتیم عکس بده عکس داده بود ولی سرچ کردیم از دیوار استان لرستان بود خونه یه بنده خدایی بود گذاشته بود مستاجر پیدا کنه .. اونم یواشکی جیم شد دیگه هیچی نگفت

خواستم اطلاع بدم به اینجور تاپیکا که میان میگن وااای خونه خریدیم همه میریزن تبریک میگن هم اعتنایی نکنید اوشون همچنان در خانه ای اجاره ای به سر میبرد

کسی میداند من چقدر تلاش کردهام روحم زیبا بماند وقتی جهان پر از رنج بود؟ زیرا در میان ویرانی و رنج وظیفه انسان این است که قلبش را به زشتی نسپارد