2777
2789
عنوان

کنکوریا

21 بازدید | 9 پست

این چند روز مونده رو چیکار میکنین

امروز خوندین؟

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

امروز نه استراحت از فردا شروع میکنمقصد دارم تمام مطالب مهمو جمع کنم در کنارش آزمون

هدفت فرهنگیانه؟

انسانیم تقریبا صفرم تروخدا بگو چیکار کنم هر درسو پنج تا ده درصد بزنم

اونجا که تتلو میگه: صورت همون صورت نگاه همون نگاه صدا همون صدا........ ولی من نمیشناسمش. او مثل گل لیلیوم بود در عین زیبایی بسیار سمی:)

هدفت فرهنگیانه؟ انسانیم تقریبا صفرم تروخدا بگو چیکار کنم هر درسو پنج تا ده درصد بزنم

بله عزیزم

این کار واقعا راحت و شدنیه اول اینو قبول کن و به خودت القا کن

برای ریاضی مبحث اعداد توان دار و ریشه گویا رو کار کن یک یا دو سوال ازش میاد میشه ۵ ۱۰ درصد مبحث راحت تری هم هست

فنون فقط تاریخ ادبیات و سبک رو بخون به راحتی ۲۰ درصد میزنی

جامعه رو سعی کن یه دور روخونی کنی سه پایه رو چون به هم وابستست یه دور مفهومی بخونی حله کارو درمیاری

روان درس ۲ و ۳ رو بخون

عربی ترجمه رو بخون

تاریخ جغرافی فقط دوازدهم

چند درس ساده منطق رو انتخاب کن بخون اونایی که پر تکراره سرچ کن بخون

اقتصاد متن کتاب رو بخون مسائلو حذف کن

اگه فرهنگیان میخوای بیشتر رو دفترچه سوم مهارت ها و دینی تمرکز کن ترازتو بکشه بالا و هوش هم مبحث کلامی و هوش تصویری رو کار کن راحته

موفق باشی قشنگم 🤍

میان دشمن و وطن ننگ بر آن که شک کند 🍂 به آرزو هام قول رسیدن دادم 🤗🤍

بله عزیزم این کار واقعا راحت و شدنیه اول اینو قبول کن و به خودت القا کن برای ریاضی مبحث اعداد توان د ...

ممنونم انشاالله شمام موفق شین♥♥

میگم من نهایی رو خیلی بد دادم اگه تراز سوابقم پنج هزار نشه چی اگه تجدیدی هام پاس نشن باید چه غلطی بکنم؟ 💔میتونم کنکورو خوب بدم ولی این نهایی رو چیکار کنم💔

ممنونم انشاالله شمام موفق شین♥♥میگم من نهایی رو خیلی بد دادم اگه تراز سوابقم پنج هزار نشه چی اگه تجد ...

ممنون عزیز دلم

ببین نهایی سخت بوده احتمالا بیشتر از پارسال تراز بده و از طرفی گذشته رفته بهش فکر نکن سعی کن با کنکور جبران کنی

ممنون عزیز دلم ببین نهایی سخت بوده احتمالا بیشتر از پارسال تراز بده و از طرفی گذشته رفته بهش فکر نکن ...

اخه نمراتم خیلی بد بود زیر ششن همش💔اخه پنج هزار نیارم که مجاز نمیشم💔من میتونم کنکورو شش هفت هزار و فرهنگیانو هشت هزار بیارم ولی این سوابق میترسم منو پشت کنکوری بکنه

اخه نمراتم خیلی بد بود زیر ششن همش💔اخه پنج هزار نیارم که مجاز نمیشم💔من میتونم کنکورو شش هفت هزار و ...

توکل به خدا اگه اینجوری فکر کنی نمی تونی خوب رو کنکور تمرکز کنی شاید ظرفیت بالا بود چرا نگرانی هر چی خدا بخواد