2777
2789
عنوان

خواستگاری که

132 بازدید | 17 پست

همه چیش اوکی باشه وضع مالی اخلاق و... ولی ۱۳ ۱۴ ساله بزرگتر باشه اوکیه؟! باید قبول کرد ؟یا سنش زیاده

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از خودت بپرس حاضری تحمل کنی؟ ظاهرشو ببین

یه دلم میگه آره یه دلم ن ...ندیدمش هنو

ولی همونکه شاعر میگفت....جهان،،بی عشق ،چیزی نیست جز تکرار یک تکرار ......اگر جایی به حال خویش باید گریه کرد،اینجاست ......

چون نمیخام چندسال دیگه ب جای اینک پوشک بچم رو عوض کنم ایزی لایف اقایی رو عوض کنم

اونقدر زیادنی که ۳۵ ۳۶ ساله /

الانشه خب۱۰ سال دیگه رو در نظر بگیر

داشتم در نطر میگرفتم . ...میگه هر کسی رو نمیپسنده میخوام علت اینوبدونم و اینکه چند وقت پیشم خواستگارم بود ....منم میگن کمتر میخورم اخه

اول ببینش اگ خودت ظاهرش دوس داشتی برو سراغ بقیه موارد

اگه ظاهرش خوب بود چی بعدا مشکل نشه

دیگ ۱۴ سال بزرگترته باید خونه بنامت کنه و ماشین بزاره زیر پات

میگه داره ولی خو من نمیتونم نیومده بگم ایناروبزنن به نامم ک