2777
2789
عنوان

همسایه روانی

87 بازدید | 10 پست

همسایه دیوار به دیوار ما یه زن و شوهر بودن که هر روز دعوا و کتک کاری داشتن آسایش نذاشته بودن برامون من خودم بچه بودم با اینکه خداروشکر جو خونه خودمون آروم و عالی بود استرس گرفته بودم انقد هر روز صدای کتک و التماس اینا میومد

خلاصه که اینا جدا شدن یا هر چی ولی خب مدتیه که شوهره نیست و این زنه با دوتا پسر ۴۰ و خورده ای سالش زندگی میکنه و پدرشون قبل اینکه بره به بابام گفته بود همسرم و یکی از پسرام بیماری روانی دارن

یه چند وقته یه صدای حالت کوبیدن پتک میاد و نه فقط ساختمون ما بلکه کل کوچه هم این صدا رو میشنون و بابای من اولین کسی بود که خودشو به آب و آتیش زد ببینه منشأ صدا کجاست

چند وقت پیش ساعت ۱ ۲ شب این صدا اومد و پسر اینا به بابای من تهمت زد گفت کار خودته تو این کارو میکنی و کلیییییی دعوا شد

و این بین هر وقت ما میرفتیم بیرون مفتول میکرد توی درب ورودی خونه مون و هر سری باید قفل رو میشکوندیم و حتی شد چون دیر وقت بود دیدیم مفتول کرده تو قفل گفتیم سر و صدا نشه شب رو تو ماشین خوابیدیم😐

حالا مشکل اینجاست که من خیلی دوست دارم بدونم منشأ صدا از کجاست چون همه همسایه ها با هم خوبن و تنها کسی که با همه حداقل یک بارو دعوا کرده همینا ان

دو اینکه من پارتنرم بعضی وقتا میاد دم پنجره اتاقم و چیزی که چندبار حس کردیم اینه که پسره و مادرش قصد فیلم گرفتن از ما رو دارن که حالا نشون بدن به بابام یا چیز مشابهی و راه پارتنرم دوره یه شهر دیگس به خاطر من میاد و در نهایت عین امروز اونا خرابش میکنن و مجبور میشه بره

به نظرتون چیکار باید بکنم؟

ایندفعه به ۱۱۰ زنگ بزنید .

بگید تو خونشون صداهایی مثل حفاری و .... میاد جیغ و داد میاد. حکم بگیرید بیایید بگردید ببینید چه خبره

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ایندفعه به ۱۱۰ زنگ بزنید .بگید تو خونشون صداهایی مثل حفاری و .... میاد جیغ و داد میاد. حکم بگیرید ب ...

اصلا نمیدونم منشأ صدا اونا ان یا نه ولی اون به ما تهمت زده که شمایید و یقه به یقه شد با بابام

نمیدونم والا یهو دیگه بعد از یه دعوا و فحش تو کوچه دیگه هیچ وقت برنگشت😐😐😐

ووی چه مشکوکن

شبهای هجر را گذراندیم و زنده ایم ....مارا به سخت جانی خود این گمان نبود🌼🌼یه لیسانسه ی بیکار🌾