همسایه دیوار به دیوار ما یه زن و شوهر بودن که هر روز دعوا و کتک کاری داشتن آسایش نذاشته بودن برامون من خودم بچه بودم با اینکه خداروشکر جو خونه خودمون آروم و عالی بود استرس گرفته بودم انقد هر روز صدای کتک و التماس اینا میومد
خلاصه که اینا جدا شدن یا هر چی ولی خب مدتیه که شوهره نیست و این زنه با دوتا پسر ۴۰ و خورده ای سالش زندگی میکنه و پدرشون قبل اینکه بره به بابام گفته بود همسرم و یکی از پسرام بیماری روانی دارن
یه چند وقته یه صدای حالت کوبیدن پتک میاد و نه فقط ساختمون ما بلکه کل کوچه هم این صدا رو میشنون و بابای من اولین کسی بود که خودشو به آب و آتیش زد ببینه منشأ صدا کجاست
چند وقت پیش ساعت ۱ ۲ شب این صدا اومد و پسر اینا به بابای من تهمت زد گفت کار خودته تو این کارو میکنی و کلیییییی دعوا شد
و این بین هر وقت ما میرفتیم بیرون مفتول میکرد توی درب ورودی خونه مون و هر سری باید قفل رو میشکوندیم و حتی شد چون دیر وقت بود دیدیم مفتول کرده تو قفل گفتیم سر و صدا نشه شب رو تو ماشین خوابیدیم😐
حالا مشکل اینجاست که من خیلی دوست دارم بدونم منشأ صدا از کجاست چون همه همسایه ها با هم خوبن و تنها کسی که با همه حداقل یک بارو دعوا کرده همینا ان
دو اینکه من پارتنرم بعضی وقتا میاد دم پنجره اتاقم و چیزی که چندبار حس کردیم اینه که پسره و مادرش قصد فیلم گرفتن از ما رو دارن که حالا نشون بدن به بابام یا چیز مشابهی و راه پارتنرم دوره یه شهر دیگس به خاطر من میاد و در نهایت عین امروز اونا خرابش میکنن و مجبور میشه بره
به نظرتون چیکار باید بکنم؟