2777
2789
عنوان

خیانت یا شک😭😭😭😭😭😭😭😭

46 بازدید | 10 پست

همه رو یجا مینویسم لطفا بهم کمک کنین تصمیم بگیرم نمیدونم چی درسته یا غلط تو جنگ بین مغز و قلبم موندم

ده ساله ازدواج کردم

یه بچه دارم یکی هم حامله ام ۷ماهمه

ما تقریبا بعد از حاملگیم رابطه ی جنسیمون کم شد از طرف همسرم

هروقتم میگم میگه میترسم بچه یه چیزی بشه

بعد منم دیگه گفتم وللش چند بار خودم رفتم پیشش

ولی گوشیشم چک میکردم

تو تلگرام تو یه گروهی نمیدونم کانالی بودن با یه خاله حرف زده بود اونم یه شماره داده بود بعدش نوشت که هر چی زنگ میزنم شماره برنمیداره من شک افتاد به جونم ولی به روش نیاوردم

خیلی خلاصه وار تعریف میکنم

بعد امروز از سرکار اومد یه اسپری موبر خریده بود رفت حموم بعد برگشت خیلیم عجله داشت هرروز که ساعت ۵ونیم میرفت بیرون امروز از ساعت ۴ رفت منم شک کردم بهش...

بعد حدود نیم ساعت بهش زنگ زدم گفتم کجایی گفت مغازه ام ماشینش کیلومتر سنجش خراب شده بود گفت اونو اوردم درست کنن

بعد دیدم اصلا انگار تو خونس هیچ صدایی نمیومد خودمش هول صحبت میکرد

منم گفتم چرا دروغ میگی مثل آدم بگو کجایی گفت بخدا اومدم مغازه منم گوشی رو قطع کردم روش

بعد ده دقیقه زنگ زد جواب ندادم بازم زنگ زدم بار سوم با عصبانیت برداشتم جواب دادم

گفت بخدا تو مغازه بودم الانم رفتم یه جای دیگه قطعه ی ماشینو بگیرم چرا اینجوری میکنی

منم بغضم ترکید گفتم جرا باعجله رفتی چراشیو کردی رفتی بیرون

گفت بخدا اون موبر رو برای تو خریده بودم گفتی نمیتونم با زیلت بزنم منم استفاده کردم

دادزدم سرش دروغ نگووو پس اون پیامایی که تو تلگرام بود اوناروچی میگی

اون ماساژوری که سیو کردی اون چی میگی

گفت بخدا اونا خودش میان نمیدونم

گفتم چرا تو تلگرام ۳ تا اکانت داری

گفت یخاطر کارم اینا گفتم دروغ میگی گفت تو حساس شدی شک کروی

گفت به جون دخترم قسم به اون کربلایی که رفتم قسم من هیچ کاری نکردم من تورو میذارم میرم با هرزه فردا هم اربعینه

گفتم اگه اربعین نبود میرفتی گفت خفه شو

بعدش یکم گفت من کاری نکردم و نمیکنم گفتم بخدا کاری نکن یا جوری برم که دستت بهم نرسه به بچه تو شکمم رحمم میاد خونواده رو از هم نپاشوون نذار یخ کاری کنم هم خودم خم بچه ی توشکمم یه بلایی سرمون بیاد و قطع کردم

هق هق زدم گریه کردم رفتم حموم اومدم یه چایی برا خودم گذاشتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد دیدم اومد خونه گفت بخاطر تو اومدم بخدا من کاری نکردم بعد دستشو گذاشت رو شکمم گفت به جون این بچه قسم من کاری نکردم

من دلم لرزید یهووو

ماشدم چایی دم کردم دیدم شلوارشو دراورد اومد سمتم به زور منو کشید منم نرفتم گفت نه باید باهام رابطه داشته باشی اگه مم یه کاری کرده باشم الان دیگه نمیتونم منم خودمو انداختم زمین گفتم نه من نمیتونم برواونور یکم تقلا کرد منم خودمو چسبوندم به گابینت نرفتم بعد عصبی شد گفت باور میکنی بکن نمیکنی هم نکن لباساشو پوشید رفت گفت ریدی به اعصابم امروز

حالا خانوما توروخدا بگین من چیکار کنم باور کنم نکنم بخدا مغزم هنگ و قفله😭😭😭😭