2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به منم درخواست داده بی شرف @etebar مادرتو گای..... دم

بمنم

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

اینا مریضاشونن ابجی جان

ادم سالم معمولا اینجا نمیاد

حالا دنیا هم خودتونو توجیه کنید ک سایت عمومیه

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

من نمیفهمم چرا انقدر درخواست دادن رو بزرگ میکنید خب قبول نکنید این همه سر و صدا نداره که

نیکا خانوم بالاخره اومدی سایت دلم برات تنگ شده بود

پروف خودمم 💖کاربر قدیمی هستم (خانومای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن ❤️💅🏻 درخواست دوستی قبول نمیکنم

ب من نداده🤣🤣🤣

الان میده نترس🤣

اسمش چی بود ؟etebar؟

اره به منم درخواست داده

خواستن ما رو هل بدن سقوط کنیم، هل شدیم پرواز کردیم، از ظلم ظالمان، از داغ بیکران المستغاث بک، یا صاحب الزمان عج ، ریشه آموزش تلخ است ، اما میوه اش شیرین صدبار بدی کردی و دیدی ثمرش را خوبی چه بدی داشت که یکبار نکردی؟ توهین و قضاوت و شقاوت ممنوع- "و" نريد ان نمن على الذين استضعفوا فى الارض ونجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثين..