2777
2789
عنوان

آنلاینه ولی

28 بازدید | 16 پست

بنظرتون کسی که میگه من خوابم میاد و چرت میزنم و چشمام کور شدن، اما میبینی آنلاینه..؟ چیه؟ با کسیه؟ یا ما زیادی حساس و وسواسیم؟🤡 تازه چیزی هم میگم دیگه جواب نمیده و سین هم نمیزنه خدایِ من.. کاش حداقل دروغ نگن و فقط بگن نمیخوایم باهات حرف بزنیم.

INFP, CAT 💚

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کاش حداقل وقتی واقعیت رو میبینید بپذیرید و باور کنید و اقدام درستی انجام بدید

تاپیکام رو بخون..

( کاربر آقا ) برای شناخت پسرا تاپیکام رو بخونید تا ضربه نخورید ... سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ...

کاش حداقل وقتی واقعیت رو میبینید بپذیرید و باور کنید و اقدام درستی انجام بدید تاپیکام رو بخون..

بله صفحه تون رو دیدم و قبلا خوندم، خیلی عالین، ممنون

INFP, CAT 💚

تو رابطه هر چی حس میکنی همون درسته

همه رو میبخشم جز اونی که تو نی نی سایت به بقیه میگه : واقعا دغدغه ات اینه ؟ 🤨 ولمون کن امپراطور پردغدغه :/ دفعه ی بعدی که خیلی امیدوار شدم یه آجر سمتم پرت کن

تا چند دقیقه بعد پیام تو آنلاین

ساعت ۵وربع من خداحافظی کردم، الانم ساعت ۵و۴۱ دقیقه آفلاین شد😐 واقعا درک نمیکنم کسی که واقعا خوابش بیاد خب میخوابه

نمیدونم چی درسته چی غلط خسته شدم واقعا.

INFP, CAT 💚

اگ الکی نزدع یمدت سرد شو باهاش ببین اعتراض میکنه؟

واقعا نمیدونم چیکار کنم، صدبار بهم زدیم دوباره اومده ناله میکنه و میگه من نمیزارم چیزی عوض شه. حالا دوباره پیام منو سین نمیکنه معلوم نیست چشه

INFP, CAT 💚