2777
2789
عنوان

دوازدهم تجربی

61 بازدید | 23 پست

امسال دوازدهمم

حالا اینطور که میگن باید تشریحی تستی دوازدهمو بخونی بعد دهم و یازدهمم مرورکنی

اصلا شدنیه؟ نکنه وقت نیارم نهاییامم خراب کنم

استادای ماز هم میگن اینطوری باید بخونی

کسی بوده اینطوری خونده باشه

دهم و یازدهم روخوب خوندی؟

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره فیزیک مشکل دارم ولی

خب اگر دهم و یازدهمت رو خوب خوندی تست هاش رو کار کردی بیشتر وقتت رو بذار برای دوازدهم بعدش وقت های اضافه دهم و یازدهم رو مرور کن

از پیله بیرون آمدن گاهی رهایی نیست   درباغ هم پروانه غمگین گرفتار است.     این کشور آن كشور ندارد حس دلتنگی.    دیوار با هر طرح و نقشی باز دیوار است

ریاضی رو مبحثی بخون مثلا کل تابع کل مثلثات کل حد و...

شیمی رو اگه ضعف داری تو مسائل پایه اول باید ضعفات رو برطرف کنی بعدش دوازدهم رو شروع کنی

فیزیک اول دوازدهم رو بخون چون سنگین تره بعدش برو پایه

زیست هم از دوازدهم بخون تا برات جا بیوفته بعد برو پایه رو بخون

برای نهایی ها از مهر ماه که کتابای مدرسه رو تحویل میدن شروع کن به نهایی خوندن مخصوصا ادبیات و دینی و درسهایی که تو پایه ش ضعف داری (زبان و عربی)

اره فیزیک مشکل دارم ولی

اگه فقط فیزیک مشکل داری الان که یه ماه وقت داری تا شروع دوازدهم برو اشکالات پایه رو رفع کن یعنی هرچی از دهم یازاهم نخوندی یا حس میکنی مشکل داری رو رفعش کن اینم با ازمون جامع میفهمی یه ازمون بزن متوجه میشی کجارو بلد نیستی میری یه ماه روی اونا وقت میزاری

وقتی مهر میشه تا امتحانای ترم اولت یه پایه رو همراه با دوازدهم میخونی و مرور میکنی(چون اشکالاتتو قبلا رفع کردی الان فقط مروره و وقت نمیگیره زیاد) بعدش تا عید هم پایه بعدی

میرسی نگران نباش. اختصاصیارو جوری بخون هم برای نهایی بلد باشی هم کنکور. برای عمومی های نهایی هم اگه شبی فقط نیم ساعت وقت بزاری برای یک درس و فردا شبش نیم ساعت برای عمومی بعدی و همینطوری پیش بری تا اخر سال کتابتو یه دور کامل و خوب خوندی

همون تشریحی خوندن هم ب تست زدن کمک میکنه تاثیر ۶۰ درصدی نهایی رو نمیشه نادیده گرف و تشریحی خیلی مهم ...

بله نگران نهاییم براهمین میگم دوازدهمو کامل بخونم بعد سال بعد برا کنکور بخونم تستی سه تا پایه رو

نه همون جوریه الانم تا دی دهم و دوازدهم دی تا اسفند یازدهم و دوازدهم

خب پس میرسی بالا یه پیام طولانی برات نوشتم بخون

نگران نباش ماهم همینجوری قبول شدیم. اصلا به سال بعد فکر نکن پشت کنکور بودن مگه الکیه خیلی سخته همین امسال تمومش کن بره

شیمی و زیست رو با کدوم معلم برداشتین؟

شیمی رو جشانی پور دیدم

زیست و خودم خوندم بادرسنامه وتستم زدم اما امسال زیست میخام فرهمندنیا ببینم شیمیو نمیدونم مصلایی یا هادیانفرد