2777
2789
عنوان

کافی 😅

18 بازدید | 5 پست

برای یکی کافیای برای یکی ناکافی اما برای من همیشه چاییای، حتی تو روزای گرم هم دوست دارم.

🤣🤣😂😂😂

خواستن ما رو هل بدن سقوط کنیم، هل شدیم پرواز کردیم، از ظلم ظالمان، از داغ بیکران المستغاث بک، یا صاحب الزمان عج ، ریشه آموزش تلخ است ، اما میوه اش شیرین صدبار بدی کردی و دیدی ثمرش را خوبی چه بدی داشت که یکبار نکردی؟ توهین و قضاوت و شقاوت ممنوع- "و" نريد ان نمن على الذين استضعفوا فى الارض ونجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثين..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چی میگی زبون بسته ؟

زبون بسته منم ؟

تو برو هنو ۱۷ سالت نشده اینقدر بی محبتی دیدی دنبال دعا و نمازی رل بزنی 🤣🤣🤣🤣

خواستن ما رو هل بدن سقوط کنیم، هل شدیم پرواز کردیم، از ظلم ظالمان، از داغ بیکران المستغاث بک، یا صاحب الزمان عج ، ریشه آموزش تلخ است ، اما میوه اش شیرین صدبار بدی کردی و دیدی ثمرش را خوبی چه بدی داشت که یکبار نکردی؟ توهین و قضاوت و شقاوت ممنوع- "و" نريد ان نمن على الذين استضعفوا فى الارض ونجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثين..

عادی ترین مرد نی نی سایتی :

🤣🤣🤣

زبون بسته منم ؟تو برو هنو ۱۷ سالت نشده اینقدر بی محبتی دیدی دنبال دعا و نمازی رل بزنی 🤣🤣🤣🤣

خب خب دیگه تو تاپیکام چی دیدی احمق ؟

من دنبال اینم رل بزنم ؟🤣🤣🤣

سیحدیر پرنسسعلی

آیتکم☁️💗 •گر بشکند من ، زاده شود من دیگری•