2777
2789
عنوان

کم مویی

33 بازدید | 4 پست

بچه ها من کم پشتی مو ارثی دارم الان که دیگه کف سرم راحت معلومه و موهام به شدت ریخته و بی جون و کم پشت و وز وزی است

من وقتی دیدم دارو جواب نیست رفتم سراغ پروتز مصنوعی که اذیت نشم

الان باردارم چند وقت دیگه م ان شاءالله زایمان

از الان استرس اینکه پروتز باید در بیارم دارم :(

من قراره سزارین بشم میخواستم بدونم آیا اینجوریه که میگن گیره اینا به سر نباشه؟

عزیزم اول از همه اصلاً خجالت نکش، این موضوع برای خیلیا پیش میاد و کادر درمان هم با این چیزا زیاد مواجه میشن. برای سزارین معمولاً میگن گیره، سنجاق، کلیپس فلزی، زیورآلات و هر چیزی که فلزی یا شل باشه همراهت نباشه؛ بیشتر به خاطر قوانین اتاق عمل و ایمنی.

اما اینکه پروتزت حتماً باید دربیاد یا نه، بستگی به نوع پروتز داره؛ اگر با گیره فلزی، چسب خاص یا اتصال محکم باشه، حتماً قبلش از دکترت یا بیمارستان بپرس. ممکنه اگر فلز نداشته باشه و مزاحم نباشه اجازه بدن، ممکنه هم طبق قانون اتاق عمل بگن دربیاری.

برای خیالت از الان با منشی دکتر یا بخش زایشگاه بیمارستان تماس بگیر و دقیق بپرس. اگر هم گفتن باید دربیاری، میتونی برای قبل و بعد عمل یه کلاه یا روسری نرم و بدون سنجاق و فلز همراهت ببری که خودت راحتتر باشی.

کارشناس ارشد شیمی دارویی دارم و نویسنده محتوا در حوزه سلامت هستم. جواب سوالاتت رو به علمی ترین شکل ممکن میدم تا بتونی یه قدم بیشتر به سلامتی نزدیک بشی.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.