2777
2789
عنوان

بارداری

45 بازدید | 2 پست

خانوما من ۵روز مونده به موعدم سیکلم ۲۸روزه هست امروز بئ بی گذاشتم منفی بود علایم هم از ۱۷سیکلم تا الان سینه درد شدید دارم یه کم هم سفت شدن کمی تیر میکشن چهار روز بعد تخمک گذاری تیر کشیدن تخمدان و رحم داشتماحتمال داره باردار باشم کی دوباره تست بزنم

بله عزیزم احتمالش هست من سه روز مونده به موعدم امروز صبح بیبی چکم مثبت شد..بس ک دیشب نوک سینه راستم سوزش داشت بیبی زدم

فقط 36 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وهر که از ذکر من(نمازوقرآن) روی برگرداند،بی تردید زندگی سختی خواهد داشت و در روز قیامت نابینا محشورش میکنیم.(آیه۱۲۴.سوره طه)

عزیزم ۵ روز مونده به موعد هنوز زوده و منفی شدن بیبیچک تو این زمان اصلاً قطعی نیست. درد و تیر کشیدن سینه، تخمدان و رحم هم هم میتونه از علائم قبل پریود باشه، هم بعضیا اوایل بارداری حسش میکنن؛ از روی علائم نمیشه مطمئن شد.

بهتره روز موعد پریود یا یکی دو روز بعد از عقب افتادن، با ادرار اول صبح دوباره بیبیچک بزنی. دقیقتر از همه هم آزمایش بتاست. فعلاً ناامید نشو، ولی خودتو هم با علائم اذیت نکن.

کارشناس ارشد شیمی دارویی دارم و نویسنده محتوا در حوزه سلامت هستم. جواب سوالاتت رو به علمی ترین شکل ممکن میدم تا بتونی یه قدم بیشتر به سلامتی نزدیک بشی.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷