2777
2789
عنوان

تخمک گذاری دیر

102 بازدید | 6 پست

دوستان من به تازگی سیکل هام 25و26 شده بود و از روی ترشحاتم میدونستم تخمک گذاری هست و من این ماه ترشح تخمک گذاری نداشتم تا روز 15 و16 ام دیدم برای شما هم همینطوریه که این ماه تخمکگذاری گذاری دیر یا زود انجام بشه؟ و پریوداتون که مثلا 25 سیکل بوده ولی تخمک گذاری دیر انجام بشه و پریودتون هم دیر بیاد؟

۲۶ روز فک کنم روز ۱۳ میشه تخمک گذاریت سونو میدادی

میدونم اما میگم واسه شما اینجوری بوده سیکلتون 28 باشه ولی تخمک گذاری روز 14 انجام نشده باشه و 16 تخمک گذاری باشه پریودتون هم دیر بیاد ؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

آره عزیزم کاملاً ممکنه. تخمکگذاری همیشه دقیقاً یک روز ثابت نیست و میتونه یه ماه زودتر یا دیرتر بشه؛ استرس، خواب، بیماری، تغییر وزن، داروها یا بههمریختگی هورمونی هم اثر دارن.

اگر تخمکگذاری دیرتر انجام بشه، معمولاً پریود هم دیرتر میاد، چون فاصله بعد از تخمکگذاری تا پریود برای خیلیا تقریباً ثابتتره. ترشحات هم همیشه صددرصد قابل اعتماد نیست؛ ممکنه یه ماه کمتر دیده بشه یا دیرتر بیاد.

اگر برای بارداری اقدام داری، بهتره حوالی روزهایی که ترشح تخمکگذاری دیدی و یکی دو روز بعدش رابطه داشته باشی. اگر پریودت بیشتر از چند روز عقب افتاد، بیبیچک یا بتا بده.

کارشناس ارشد شیمی دارویی دارم و نویسنده محتوا در حوزه سلامت هستم. جواب سوالاتت رو به علمی ترین شکل ممکن میدم تا بتونی یه قدم بیشتر به سلامتی نزدیک بشی.

آره عزیزم کاملاً ممکنه. تخمکگذاری همیشه دقیقاً یک روز ثابت نیست و میتونه یه ماه زودتر یا دیرتر بشه؛ ...

من دستم به پیشاب بود خیس بود بعد از چند ثانیه زدم به دهانه واژن ورودی فقط دستمو داخل نبردم

سلام] اگر میخواهی سیکل قاعدگی تون منظم بشه مکمل فرتیل اید زنان روزی 3 تا مصرف کن , استرس و اضطرابتم کنترل کن ؛ خواب شبانه کامل 8 ساعته داشته باش. برای کاهش استرس و اضطراب حتما مکمل ال تئانین وایتال نوترینتس روزانه 1 تا 2 کپسول مصرف کنید به همراه مدیتیشن و ورزش هوازی کوتاه مدت خیلی موثره.