2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید عزیزم شما میدونید یه نفر چند وقت بعد از اینکه اقامتش اوکی بشه میتونع دعوت نامه بفرسته؟

دوستم از طریق ازدواج ۱ ماهه رفته میخواد برام دعوت نامه بفرسته ولی هنوز با وکیل صحبت نکرده که شرایطش رو بدونه

💚در چشم کسانی که پرواز را نمیفهمند هر جه اوج بگیری کوچکتر خواهی شد💚
ببخشید عزیزم شما میدونید یه نفر چند وقت بعد از اینکه اقامتش اوکی بشه میتونع دعوت نامه بفرسته؟ دوستم ...

هر كسي ميتونه دعوت نامه بده ولي دوست شما فأميل درجه يك حساب نميشه و احتمال داره قبول نكنند،بنظر من بهترين كار ويزاي توريستي براي كيس شما، من مادرم روز ٤ عيد ويزاش رد شد ولي دوباره اقدام كرديم، بيش از حد سخت ميگيرند، ويزاش هم ٦ ماه است 

هر كسي ميتونه دعوت نامه بده ولي دوست شما فأميل درجه يك حساب نميشه و احتمال داره قبول نكنند،بنظر من ب ...

میتونه بفرسته دوست هم شاملش میشه ولی خب سخت از فامیل هستش اینطور که پرسیدن

حتی با کسی صحبت کردن گفتن اگه همسرم همراهم‌نباشه و فقط من و پسرم باشیم راحتتر ویزا میدن تا وقتی که کل خانواده باشن

میتونه بفرسته دوست هم شاملش میشه ولی خب سخت از فامیل هستش اینطور که پرسیدن حتی با کسی صحبت کردن گفت ...

بله توضيح دادم هر كسي ميتونه بفرسته حتي يك غريبه ، شركت ، اينا به دلايل آمدن نگاه ميكنند، أصلا دوست شما الان هم ميتونه بفرسته، چند تا چيز مهم، ما خودمون ويزا اقدام كرديم و هزينه اژانس كه وقت ميگيرن هم نكرديم. من از اينجا فرم درخواست ويزا پر كردم و وقت تهران گرفتم و مادرم مدارك برد داد ،دفترشون تو ونك ملاصدار است. اول اينكه دوست شما بايد نشان بده كه وقتي شما مييايد مكاني براي ماندن شما دارند و البته بايد حساب بانكي و مدارك شغلي بفرستند و اگه كار نميكنند حتما دعوتنامه از طرف دوست و همسرشون باشه كه اشتغال دارند، و اينكه حتما حتما شما مدرك اشتغال به كار همسرتون و فيش حقوقي و بانكي ضميمه كنيد كه بدونند شما بخاطره همسرتون بر ميگرديد، خيلي مهم كه مدارك كامل باشه چون خيلي زود رد ميدند ، ٣ هفته طول ميكشه ، باز راهنمايي خواستيد من در خدمتم 

ببخشید عزیزم شما میدونید یه نفر چند وقت بعد از اینکه اقامتش اوکی بشه میتونع دعوت نامه بفرسته؟ دوستم ...

چون دوستتون به تازگي امده ، بنظر من در دعوتنامه حتما اسم دوست و همسرشون باشه كه حتما ايشون أقامت دايم دارند و حتما مدرك اقامتي همسر دوستتون تو مدارك ها باشه و مدرك اشتغال به كار و پرينت بانكي و فيش حقوقي ، چون احتمالا دوستتون مشغول به كار نباشند و براي اينا مهم كه شما وقتي مييايد اينجا ساپورت ميشيند و دنبال ساپورت از كشور اينا نيستيد ، اين ميگم چون خيلي آمدن و بر نگشتن بخاطره همين واقعا سخت ميگيرن، من و همسرم هر دو شغال هستيم باز دفعه اول مادرم رد شد البته مادرم مدارك بابام نزاشته بود كه بدونند ايشون كجاند و مادرم حتما بخاطر بابام بر ميگرده ، ولي دفعه دوم وقتي فيش حقوق بابا و مدرك اشتغال ايشون گذاشتن كمي مدارك محكمتر شد ، البته دليل ردي مادر من بخاطر پول زياد در حسابش بود و اينكه اينا ميخواستن بدونند يك خانم خانه دار اين مبلغ از كجا اورده بوده و از كجا ساپورت ميشه. براي اون پول بانك هم مجبور شديم مدرك جور كنيم و در پرونده بزاريم و يك نامه هم خودم نوشتم با توضيحات كامل براي دلائل ردي كه براشون واضح باشه.

چون دوستتون به تازگي امده ، بنظر من در دعوتنامه حتما اسم دوست و همسرشون باشه كه حتما ايشون أقامت داي ...

مرسی عزیزم از توضیحات کاملتون و وقتی که گذاشتین متوجه شدم

براتون پیام دوستی میفرستم ممنون میشم قبول کنید که اگه انشاله پروسه ی درخواست ویزامون انجام شد ازتون راهنمایی بگیرم.خیلی لطف کردین که وقت گذاشتین