2777
2789
عنوان

مادر نامزدم

134 بازدید | 31 پست

یکسال میشه با هم ارتباط داریم، بخاطر فوت پدرش نمیشد بیاد خواستگاری

قبل از محرم سالگرد گرفتن و گفتم الان بیاید ، گفت مادرم مخالفت کرده یکم زمان بده تا بعد از محرم و صفر. منم قبول کردم

حالا دیشب اومده میگه مادرم سکته کرده اصلا نمیشه بهش فشار اورد و مجبور به انجام کاریش کرد.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اساس تشکیل یک رابطه بر مبنای درک و حرمت کذاشتن متقابل هست

اگر شما خداناکرده جای ایشون بودید و مادرتون به مشکل میخورد چی ؟

بیخیال مادر می شدین و میرفتین برای خواستگاری ؟

آقا هستم/به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید/ خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید/

این مدتم چند بار برام هدیه خریده حتی طلا داده بهم و قصد خودش میدونم قطعا ازدواج هست و دوستم داره ولی با مادرش نمیدونه چیکار بکنه.

پسر اخری هم هست یکم مامانه فکر کنم وابستش باشه

مطمینی سکته کرد الکی بهونه نمیاره؟

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖