2777
2789
عنوان

گل مصرف کردن

69 بازدید | 11 پست

تو مرکز بهداشتیم بعد چند تا بچه کوچک اومدن پونزدن سالشون بود دو نفر بودن گفتم دخانیات اینا مصرف میکنید خیلی عجیب بود هم رفتاراشون گفتن گل فکر کردم شوخی میکنن بعد دیدم جدیه میگفت اعتیاد نمیاره ها یجورای مثل سیگاره تعجب کردم😐

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

متاسفانه زیاد شده

هر پارکی رد میشی بوش میاد

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
میگفت میریم فضا وقتی میکشیم

توهم بدی میاره

نمیدونم چرا انقدر این کوفتیا ارزون و در دسترسه

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴
همینا ماشین بابا شونو ورمیدارن مست و پاتیل تصادف میکنن جون ملت و به خطر میندازن

مست و پاتیل اینجا ربطی نداشت

گل توهم میاره نه حالت مستی

وای چقد بدش مزخرفه جرئت نمی کنی از خونه بزنی بیرون

پدر و مادرا چرا حواسشون به بچه هاشون نیست دختر پسرای کم سن همش تو پارکا ول می چرخن و دنبال مواد مصرف کردن و دوستی با جنس مخالف و سگ بازی و اینجور مسائلن.

واقعا جامعه به کجا داره میره آزادی که ازش دم میزدن و خودشونو براش می کشتن این بود

طبق قانون اساسی کشور هزینه ورزش باید رایگان باشه، ولی متاسفانه هزینه باشگاه و استخر از هزینه سیگار و گل کشیدن بیشتر شده، نوجوان ها تو این سن باید سرگرم و انرژی شون تخلیه بشه تا هم از نظر جنسی تا زمان ازدواج به آرامش برسند هم از نظر روحی و جسمی، ولی هیچ کس به فکر نیست، یک پارک هم برای پیاده روی امن دیگه نیست متاسفانه .