2777
2789
عنوان

تنهایی

240 بازدید | 27 پست

از اول نامزدیمون شوهرم کتکم میزد ولی بخاطر که برنگردم هیچی به خانوادم نگفتم بعدا هم فهمیدن هیچکاری نکردن ۶سال گذشت ازبس تحقیر وحرف شنیدم خسته شدم صدام در اومد حالا برام شرط گذاشته اگر میخای برگردی به زندگی باید مهریتو ببخشی بعد تصمیم میگیرم باهات زندگی کنم یانه میگه تو کلفت منی چون پدرو مادرت معتادن باید حرف حرف من باشه هرچی گفتم بگی چشم

خیلی حالم بده بعدش چی میشه تنهایی میتونم ؟ رفتار و برخورد خانواده و اطرافیان قابل تحمله؟ میشه بیاین باهم حرف بزنیم

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

چطور به خودت اجازه دادی کتکت بزنه و تحمل کنی و چیزی نگی!

یاد این ارباب برده ها اکثرا نمیدونم چرا زیاد شدن با این حرفت افتادم خودت میدونیا اما بنظر من تنهایی شرف داره به این

خدانکنه ... دارم فکر میکنم قبول کنم ببخشم بهتر از زندگی بعد طلاقه نه؟

عمراااااآا😤

مهریتو میبخشی بعد کلا پرتت میکنه بیرون.

این آدم بیشعوری خودشو داره نشون میده ببخشی مگه کوری 😤😤

♥️فقط خداااااا ♥️

سرتو بالا بگیر.مهریتو با افتخار و اقتدار بزار اجرا.بگو بچرخ تا بچرخیم مرتیکه....

خیلی جدایی سخته نگاه بقیه حرفاشون بعد ازدواج دوم مسلما کلی سرزنش داره که اگر خوب بودی اولی طلاقت نمیداد هزار و یک حرف پیش میاد بخاطر تنهایی ممکنه آدم اشتباه انتخاب کنی

خیلی جدایی سخته نگاه بقیه حرفاشون بعد ازدواج دوم مسلما کلی سرزنش داره که اگر خوب بودی اولی طلاقت نمی ...

اشتباه تر از این بیشعور میخای انتخاب کنی؟بکن.بهتر از ایشونه ک نمیدونه حرمت چیه نمیدونه زن چیه نه فهم داره نه درک داره؟بگو هررری

♥️فقط خداااااا ♥️

چطور به خودت اجازه دادی کتکت بزنه و تحمل کنی و چیزی نگی!یاد این ارباب برده ها اکثرا نمیدونم چرا زیاد ...

چیکارکنم جای داشتم برگردم وقتی تو خونمون داشت کتکم میزد زنگ زدم به مامانم حتی برنگشت ببینه چم شده چه دلخوشی داشتم

چطور به خودت اجازه دادی کتکت بزنه و تحمل کنی و چیزی نگی!یاد این ارباب برده ها اکثرا نمیدونم چرا زیاد ...

با هر مشاوره ای حرف میزنم چون از نظر مالی تامین میکنه میگن صبوری کن تو یاد بگیر تو خودتو تغییر بده

این شرطی که گذاشته برای مهریه فقط یه بازی روانیه تا تو رو بترسونه و دوباره تو رو دستش بگیره اصلا به حرفاش گوش نده این که میگه تو کلفت منی و از ضعفهای خانوادهت استفاده میکنه اوج حقیر بودن خودشه اینا همش نشونههای یه آدمیه که فقط دنبال قلدر بازیه نه زندگی کردن

زندگی کردن با کسیه که ذرهذره روح و روانت رو نابود میکنه فایده نداره تو خیلی قویتر از این حرفهایی ۶ سال جلوی این آدم وایسادی حالا هم میتونی دوباره روی پاهای خودت بایستی در مورد مردم و خانواده هم اصلا نگران نباش هیچکس حق نداره به خاطر شرایطی که تو توش هیچ نقشی نداشتی تو رو قضاوت کنه کسی که بخواد به خاطر خانوادهت بهت نگاه بدی داشته باشه همون بهتر که تو زندگیت نباشه

خدایا مرسی ازت که هستی یکی یکی هدفام و آرزو هامو تیک میزنم❤️

با هر مشاوره ای حرف میزنم چون از نظر مالی تامین میکنه میگن صبوری کن تو یاد بگیر تو خودتو تغییر بده

مشاوره ها اکثرا همینو میگن

اصلا درک درستی ندارن

خدایا مرسی ازت که هستی یکی یکی هدفام و آرزو هامو تیک میزنم❤️