2777
2789
عنوان

خانمای مذهبی

84 بازدید | 18 پست

سلام

میخوام سفره امام حسن بندازم ولی ی مقدار از نظر اوضاع مالی هم دچار مشکلم شما فکری راهکاری چیزی ندارین که برام هم مناسب بیفته هم آبرومندانه؟ چی بزارم سر سفره ؟ برای صد نفر ...

اتفاقا مال شما از همه قبولتر.. هرچی که در توانته بزار نیازی نیست که خودتو توی خرج و بدهی بندازی ائمه راضیترن چون ائمه از تجملات و..به دور بودن..قبول باشه برای منم دعا کن خونه دار بشم

تهش میرسه به خدا،پس از اولش بسپار به خدا🥰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم بودجه تو بگو

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

چای نون پنیر سبزی حلوا شیر برنج

سالاد پیازچه هم خیلی شیکه اگه بخوای فک کنم خیلی اقتصادی تر دربیاد

شماره پاسخگویی به سوالات شرعی حرم امام رضا(ع) ۲۴ ساعته:۰۵۱۳۲۰۲۰/شماره روانشناس و مشاور حقوقی رایگان:۰۲۵۳۳۱۳۰۰۴۴ این مرکز مشاوره ۴۴ از ساعت ۸ صبح الی ۱۹ در خدمت شما عزیزان هستند /. گروه زوج درمانی و درمانگاه دینی وسواس هم سراغ دارم خواستید بگید بهتون پیوند (لینک) بدم.

اتفاقا مال شما از همه قبولتر.. هرچی که در توانته بزار نیازی نیست که خودتو توی خرج و بدهی بندازی ائمه ...

ممنون عزیزم ... فقط میخاستم بدونم چیا بگیرم که هم آبرومندانه جمع کنه هم تو این شرایط اقتصادی زیاد خرج بر نداره

هیچی نده میخوای هم یه چایی ساده تو خونه بده اگه اوضاع مالی خوب نیست مهم اینه ک اون روضه تو خونه خوند ...

عزیزم دلم رضا به هیچی ندادن نیست ... فقط همسرم گفت بسته های نقلت رو کوچیکتر بگیر ک مناسب تر بیفته حالا نمیدونم میگم یموقع زشت نباشه بسته بندی کوچیک

اگه میتونی تعداد رو کمتر کن کیفیت مهم تر از کمیته.کیک یزدی.شله زردمیوهنون پنیر سبزیشربت یا چایحلواقب ...

همسایه ها همه میان نمیشه ... همشونم بیان ی صد نفری میشن چون از کوچه های کناری هم میان

سالاد پیازچه چیه.میشه توضیح بدی.چی هست

خیلی شیک و جدیده

سیب زمینی آب پز میکنی نگینی خورد میکنی

دم پیازچه قسمت سبز ش که شبیه تره ست رو هم خورد میکنی

خیارشورم نگینی خورد میکنی یکم هویجم رنده میکنی توش

با سس مایونز و نمک و فلفل و یکم اویشن