2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای خدا از همچیتون ایراد میگیرید. یچیز طبیعیه. انقدر ایراد نگیرید از خودتون که مرداهم پررو بشن ایراد ...

دقیقااا

یبار نشد ببینیم کسی از پشمالو بودن مردا نقدی کنه !

چون مردا برا پشمشونم ارزش قائلن

بعد زن ها میبینی شبیه دسته گلن . ادم دهنش باز میمونه از قشنگیشون . باز میگن نه من فلانجام ایراد داره

دقیقااا یبار نشد ببینیم کسی از پشمالو بودن مردا نقدی کنه !چون مردا برا پشمشونم ارزش قائلن بعد زن ها ...

درسته

الان مطمئن باش مردا نمیدونن هیپ دیپ چیه اصلا توجهی هم بهش ندارن ولی انقدر تکرارش میکنن که مردا شروع میکنن به مسخره کردن و اینم میشه یک معیار زیبایی.

اصلا چی میشه ادم لبش کوچیک باشه بینیش گرد باشه هیپ دیپ داشته باشه مشکلش چیه؟ دارن وظیفشون رو درست انجام میدن. طبیعی بمونه همیچی قشنگتره. از کالا انگاری زنان هم جلوگیری میکنه

هیپ تیپ یه اصطلاحیه که فقط جراحها مدش کردن. به خاطر اینکه ازش پول در بیارن خیلی طبیعیه که عضلات سورینی کوچیک و بزرگ وقتی به همدیگه میرسن یه فضای خالی تو بعضیا ایجاد کنن اینو از نظر آناتومیکی میگم هیچ عارضه و مشکلی نداره فقط یه ذره قسمت باسن تو رفته است. خیلیا اینجورین. یه آناتومی طبیعی بدنه صرفاً یه تفاوت نه اختلال نه بیماری گول جراحها و پزشکهای بیدین و ایمان و بی وجدان را نخورین عزیزم

هیپ تیپ یه اصطلاحیه که فقط جراحها مدش کردن. به خاطر اینکه ازش پول در بیارن خیلی طبیعیه که عضلات سوری ...

من یسری رفته بودم همراه دوستم کلینیک زیبایی مردک هی رد میشد هی میگفت بیا اینجات فیلر بزنم نگاه خط خنده داری نگا موهات فلانه بیا امپول دارم بزنم عالی میشه. ببین پیشونیت چروک داره ....

یعنی از نابود کردن اعتماد بنفس مردم پول درمیارن حرومشون باشه. من عین خیالم نیست چون خودمو کالا نمیدونم پوست طبیعی بدن انسان در طول سالها تغییر میکنه و کاملا نرماله. ولی میدونم ۹۰ درصد میرن انجام میدن چون یکی بهشون یچی گفته.

اصلا یکی گفت بده بگید اگر بده اذیت میشی نگاه نکن. حق نداره یکی درمورد بدن ما نظر بده.

من یسری رفته بودم همراه دوستم کلینیک زیبایی مردک هی رد میشد هی میگفت بیا اینجات فیلر بزنم نگاه خط خن ...

آفرین عزیزم کاملاً درسته.

خیلی از مردم نمیدونن این کارا فقط به خاطر پوله.

زن زیبا زنیه که پوستش لک داشته باشه هیپ دیپ داشته باشه. کمی از موهاش سفید شده باشه. موهاش وز یا فر باشه. اشکالی هم نداره که یکم شکم داشته باشه. خط خنده داشته باشه. ما باید فکرمون زیبا باشه. فکر رفتار اخلاقیات منش اگه زیبا باشند چهرمون یه چهره معمولی هم باشه به چشم زیبا میاد. اینو یکی بهت میگه که تا الان نه تزریق انجام داده نه جراحی زیبایی رفته و نه حتی آرایش میکنه و چهرمو همینجوری که هستم دوست دارم و خیلیا با اینکه زیبا نیستم ولی بهم میگن زیبایی. در حالی که توی ۳۵ سالگی ی سفیدم دارم پوستم کلی لک داره چروکهای ریزی افتاده رو پوستم و تازگیا دارم چاقم میشم ذره ای اهمیت نداره. در حد نرمال به بهداشت و تغذیمم میرسم. دغدغم نیست