2777
2789
عنوان

حریم شخصی زندگی

103 بازدید | 12 پست

اگر مادرشوهر و خواهر شوهرتون بیاد بیست روز خونتون بمونه راحتید؟

من اون موقع باردار بودم و شهر دیگه زندگی میکردیم هنوز ماهم پایین بود و خودم میتونستم کارامو انجام بدم

امتحانا آنلاین شد دیگه خواهر شوهرم دانشگاهش غیر حضوری شد اومدن ۲۰ روز خونه ما موندن

من اذیت شدم راحت نبودم ولی چیزی نگفتم

بعدا مشکلاتمون با شوهرم زیاد شد مشاوره میرفتیم من چیزایی که تو ذهنم اذیت میکرد و داخل یادداشتهای گوشیم مینوشتم

یبار نوشته بودم خانواده شوهرم حریم خصوصی ما رو رعایت نمی کنن بیست روز اومدن موندن ما حتی نمیتونستم درست با هم رابطه داشته باشم دلم میخواست فقط خودم و شوهرم باشم

شوهرم اینو تو گوشیم دید خیلی عصبی شد گفت اونا اومده بودن کمکت کنن برات غذا درست کنه این یکی از قضیه هایی که بود که سرش گفت تو احترام به خانوادم نمیذاری

اگر قصدشون کمک هم بود من از کسی کمک نخواسته بودم دلم میخواست تنها باشم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعد هم از یادداشت گوشیم عکس گرفت و وقتی به اختلاف خوردیم به همه نشون داد و گفته بود نگاه کنید این ای ...

چه کار زشتی کرده

فقط 5 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چه کار زشتی کرده

برام سواله منم مقصرم ؟ یه زن دیگه بود چیکار میکرد تحمل میکرد و هیچی نمیگفت ؟

آخر این ۲۰ روز هم شوهرم گفت مامانم تا حالا کیش نرفته بیا ببریمشون منم گفتم باشه رفتیم مسافرت وقتی برگشتیم بچه ۲۱ هفته ایم افتاد و سقط شد

بگو بابا توی ذهنم امده، ۲۰ روز ادم تحمل کنه بعد بیان بگن چرا تو ذهنت به خانوادم بی احترامی کردی😵💫منم گاهی میگم بجای همسر باید با خانواده همسر رفت مشاوره ، چون همیشه دعوا سر اطرافیانه
برام سواله منم مقصرم ؟ یه زن دیگه بود چیکار میکرد تحمل میکرد و هیچی نمیگفت ؟ آخر این ۲۰ روز هم شوهرم ...

والا تقصیر تو نیست

نمیدونم چرا بعضیا شعورشون نمیرسه انقدر طولانی مزاحم کسی نشن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
داریم جدا میشیم اون هنوز میگه بیا یه فرصت دیگه بهم بدیم دوسش دارم ولی دیگه نمیتونم برگردم

تو شوهرت هم برات حریم خصوصی نگه نمیداره

حتی حرفی رو که به حتی خودش هم نگفتی رفته پخش کرده

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو بابا توی ذهنم امده، ۲۰ روز ادم تحمل کنه بعد بیان بگن چرا تو ذهنت به خانوادم بی احترامی کردی😵💫م ...

مادرشوهرم رفته پیش یکی از فامیلامون نشسته گفته که منو نصیحت کنن پسرشو عصبی کردم 😅