2777
2789
عنوان

کاربر atiyegholami

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 74 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدا لعنتش کنه

اینجا عوضی و سو استفاده گر زیاد هست- یکیم از من پول گرفت برام چله حق شناس بگیره- بعد شماره کارت که داد یه اسم دیگه بود--یبار دیگه خواستم کمکش کنم- باز به یه اسم دیگه شماره کارت داد--منم دیگه کمک نکردم و بهش بدبین شدم--یجورایی شک کردم و فکر میکنم کلاش بود

اینجا عوضی و سو استفاده گر زیاد هست- یکیم از من پول گرفت برام چله حق شناس بگیره- بعد شماره کارت که د ...

الهی خدا ازشون نگذاره چه بسا همین بوده از پیج دیگه

خدای شما وجدان شماست🧿

ارهه--ببین برو پیجش ببین تو یکی از تایپیکاش نوشته احساس میکنم خانمای نی نی سایتی فرشته هستن و در اینده خیلی خوشبخت میشن-باور کن اینو نوشته تا بقیه فکر کنن پیشگوئه ازش سوال بپرسن-بعد کمکم بحثو ببره سمت دعا

من یه آقا رو یادمه پارسال تاپیک زده بود و کلی مثل شما ناراحت و پشیمون بود بعد تو تاپیکش چند نفر دیگه هم اومدن گفتن از ما پول زیاد گرفته فقط اسم کاربری که اون موقع تگ کرده بودن یادم نیست فقط یادمه اونم اسم پروفایلش نام و نام خانوادگی بود

از من ۴۰۰ هزار تومان گرفت ی مشت چرت و پرت اراجیف گفت حیف حیف

سلام

از خصوصی تون عکس بگیرین بدین به niniyar

تا تعلیق بشه. همین جور افراد بیشتری قربانی نشن.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

ارهه--ببین برو پیجش ببین تو یکی از تایپیکاش نوشته احساس میکنم خانمای نی نی سایتی فرشته هستن و در این ...

اره هرچی به نی نی سایتم بگی انگار فایده اخر خودم دست بکار شدم رفتم همرو ریپلی کردم بعد جالبه انگاری یه سریا دوست دارن گول بخورن پیام میدن خب مگه چی شده یعنی فاال نمیگیره

خدای شما وجدان شماست🧿

سلام

کاربر atiegholami اون ادم نیست یکی دیگه هست.

که البته توی سایت هم تبلیغ می کنه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.