2777
2789
عنوان

کاربر atiyegholami

| مشاهده متن کامل بحث + 616 بازدید | 74 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اخه یه هفتس پیج زده از دیشب دارم میگم باز واریز کرده

به نظر من ۲ تا آدم متفاوت هستن.

توی سایت از این آدم هایی که از بقیه سوءاستفاده می کنن زیاده.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

خدا لعنتش کنه به من گفت پول بده یه اقای پاکستانی هست کاراتو انجام میده دعا میزنه من درگیر شغلمم اخه، ...

نمیخوام قضاوتتون کنم ولی چجوری میتونید اعتماد کنید عزیزم ؟

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋

از من ۷ ونیم از کاربران دیگه ۸ تومن از خیلیا اینجا پول گرفته

🤯🤯ای داد

۶۰۰ تومن انلاین شاپ ازم کشید بالا هنوز حرصم میگیره این ک زیاده

ما بد نبودیم..بلدبودیم،دنیا مارو نمیخورد..ما تُنگ بودیم،اگه دریا بودیم که ماهیمون نمیمُرد..سیل اومد،هرچی رویا جمع کردم با خودش بُرد....   جان چه میدانست،از دنیا چه ها خواهد کشید...اگه امضام به چشمت خورد لطفا واسه حرف زدن و سلامتی بچه هام دعا کن مرسی مهربون❤💙💜
اینا همه یه نفرن؟؟!

سلام

به نظر من آره. البته هنوز دارم چک می کنم برای اطمینان بیشتر.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم. کاربر ازسارابپرس اصلی کنار اسمم هیچ عدد یا علامتی ندارم.

سلامبه نظر من آره. البته هنوز دارم چک می کنم برای اطمینان بیشتر.

سلام عزیزم

از اینکه کاربری ها همه اسم و فامیله حس میکنم یه نفره

البته اسم و فامیل های فیک😐

ما سبز تر از تمام تبر هایی که خورده ایم ادامه می دهیم :)
سلام عزیزم از اینکه کاربری ها همه اسم و فامیله حس میکنم یه نفرهالبته اسن و فامیل های فیک😐

منم همین طور.

نمیخوام قضاوتتون کنم ولی چجوری میتونید اعتماد کنید عزیزم ؟

چقدر با شخصیتی برعکس یه سری از کاربرا فقط نفرین و فحاشی میکنن که حقته ،یا نسبت حیوون میدن

عزیزم واقعیت خیلی درمونده شدم اینم چرب زبون بود نمیدونم یهو دهنمم بسته شد

خدای شما وجدان شماست🧿

elahejafariعضویت: 1403/09/29asalyarahiعضویت: 1404/06/26elnazmalekiعضویت: 1405/03/24atiegholamiعضویت: ...

@سیارهزحل

@سلین۷۱

⬅️ همین کاربر atiegholami قبلا با کاربری elahejafari این قدر تبلیغ دعانویس و فالگیر می کرد که یکی از کاربرها اسم کاربریش رو توی امضاش نوشت که بقیه بشناسنش.

همون کاربری که اسمش رو توی امضاش زده که بقیه کاربرها بفهمن.

https://www.ninisite.com/user/discussion/ecc9e49e-03ba-416c-82c6-5200c75229d5/5677888fatima

چقدر با شخصیتی برعکس یه سری از کاربرا فقط نفرین و فحاشی میکنن که حقته ،یا نسبت حیوون میدنعزیزم واقعی ...

نظر لطفتونه🤍

من خودم به طلسم و دعا نویسی اینا اعتقاد ندارم و انجام نمیدم ....ولی میبینی یک موقع هایی هست که ادم کلا به بن بست میخوره و میخوای هر جور شده خلاص شی و یک راه نجاتی باشه طبیعتا ادم میره به سمت چیزایی که یک درصد احتمال داشته باشه از اون شرایط خارج شه حالا بعضی ها سمت دعا و این چیزا میرن مثل شما بعضی ها روش دیگه ...

و این وسط توی هر کدوم از این مسیر ها یک سریع افراد سود جو هستن مخصوصا تو مجازی ....حتما از طریق فتا پیگیری کنید و حسابی مراقبت کنید عزیزم تو مجازی به هیچ کس اعتماد نکنید ...

از ته قلبم امیدوارم مشکلتون هر چی که هست به زودی رفع بشه 🤍

تا اطلاع ثانویه در سایت نیستم یا اگر باشم خیلی کم پس اگه پیام دادید و جواب ندادم دلیلش نبودنم هستش 🤍🫀جواب همه کاربرا رو میدم تبادل نظر دوست دارم 🤍💫مگر دو حالت که چشمم نبینه پیشاپیش عذر میخوام 🤍یا اگه بهت تنها گفتم اوکی☺ یعنی ارزش بحث هم نداری 🙂💅کاربر فاتح _قلبم هستم ...❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋